Κορυφαία Οδική Βοήθεια από την INTERAMERICAN & την Anytime

29689 Επισκέψεις στο άρθρο

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών οδικής βοήθειας της INTERAMERICAN και της Anytime αποδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά σε σχεδόν μισό εκατομμύριο περιπτώσεις! Online επικοινωνία μέσω εφαρμογής, απευθείας εντοπισμός της τοποθεσίας σου μέσω GPS & μέσος χρόνος εξυπηρέτησης μόλις 36 λεπτά είναι μερικά από τα highlights.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Η οδική βοήθεια, κακά τα ψέματα, είναι ο φύλακας άγγελος σε περίπτωση κάποιας απρόσμενης βλάβης του οχήματος στο δρόμο, κάποιου ατυχήματος, ή ακόμα και για πιο απλές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα το να «μείνει» από καύσιμα, να κλατάρει κάποιο ελαστικό, μέχρι και να έχει χαθεί το κλειδί του αυτοκινήτου. Η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN, της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1969 και έχει κορυφαία θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, κατέχει την 1η θέση στις υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας στη χώρα μας και προσφέρεται και στα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime, της πρώτης direct ασφάλισης στην Ελλάδα.

Μπορεί το 2020 να ήταν μια δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη, ωστόσο η οδική βοήθεια της INTERAMERICAN και της Anytime ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία και βρέθηκε δίπλα σε όσους τη χρειάστηκαν στο δρόμο. Είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές, με 111 σημεία εξυπηρέτησης, 220 σύγχρονα ιδιόκτητα μέσα (μηχανές, αυτοκίνητα και φορτηγά), 350 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό και πάνω από 130 οχήματα σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών ακόμα και σε διεθνές επίπεδο, με αποτέλεσμα να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους ασφαλισμένους της. Μόνο το 2020 η οδική βοήθεια της INTERAMERICAN υποστήριξε συνολικά 446.308 περιπτώσεις με μέσο χρόνο εξυπηρέτησης 36 λεπτά! Ποιες είναι όμως οι υπηρεσίες που την κάνουν να ξεχωρίζει;

Επικοινωνία 24/7 με τηλέφωνο ή application

Η οδική βοήθεια της INTERAMERICAN είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της εφαρμογής Drive On ή τηλεφωνικά στο 1158. Μέσω της απλής και εύχρηστης εφαρμογής Drive On, οι ασφαλισμένοι της Anytime επιλέγουν το πρόβλημα του οχήματός τους και παρακολουθούν αναλυτικά την πορεία άφιξης του οχήματος της οδικής που φτάνει κοντά τους. Είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος, γιατί δε χρειάζεται να προσδιορίσουν την ακριβή τοποθεσία τους, αφού η εφαρμογή εντοπίζει τη θέση του οχήματός τους μέσω GPS, ενώ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την πορεία του εξειδικευμένου συνεργάτη που φτάνει στο σημείο που βρίσκονται και τον χρόνο άφιξής του. Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουν να επικοινωνήσουν λαμβάνουν SMS που τους ενημερώνει σε πόση ώρα το όχημα της οδικής θα είναι κοντά τους.

Έπαθες λάστιχο, έμεινες από καύσιμο-μπαταρία ή έχασες το κλειδί; Οδική βοήθεια!

Η πλήρης οδική βοήθεια της INTERAMERICAN καλύπτει όλες τις περιπτώσεις. Έτσι, εκτός από την κάλυψη σε κάποιο ατύχημα ή κάποια βλάβη, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της οδικής βοήθειας έρχονται αν πάθεις λάστιχο, αν ξεμείνεις από καύσιμα, αν αποφορτιστεί η μπαταρία ή αν χάσεις το κλειδί του οχήματός σου. Στην τελευταία περίπτωση, αν το δεύτερο κλειδί είναι σε ακτίνα μικρότερη των 25 χιλιομέτρων, ο συνεργάτης της INTERAMERICAN το φέρνει στο σημείο που βρίσκεσαι. Σε κάθε περίπτωση, παρέχεται επιτόπου εξυπηρέτηση για οποιονδήποτε λόγο ακινητοποίησης και, αν η βλάβη δεν μπορεί να αποκατασταθεί επιτόπου, πραγματοποιείται άμεση μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο, βουλκανιζατέρ ή πρατήριο υγρών καυσίμων, ανάλογα με την περίπτωση. Όσον αφορά στην μπαταρία, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Battery on the Spot έχεις πλέον τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις την μπαταρία σου με επώνυμη, καινούργια, σε πολύ καλή τιμή και με εγγύηση 2 χρόνια. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο ή όπου σε εξυπηρετεί, χωρίς να χρειαστεί να πας σε συνεργείο. Προς το παρόν η υπηρεσία εφαρμόζεται σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής. Όσον αφορά τα ελαστικά, έχεις επίσης τη δυνατότητα να επισκευάσεις επιτόπου τα ελαστικά του οχήματός σου.

Meteo ROADS: Η πρόληψη είναι η καλύτερη ασφάλεια

Ασφάλεια δε σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο ανεπάντεχο και στην Anytime αναπτύσσονται υπηρεσίες που σκοπό έχουν την πρόληψη και τη μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο. Με την υπηρεσία Meteo ROADS που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία της Anytime με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τις καιρικές συνθήκες σε όλο το οδικό δίκτυο και να αποφύγουν περιττές μετακινήσεις, αν ο καιρός δεν είναι καλός. Τρανό παράδειγμα τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα με αποκορύφωμα τη «Μήδεια», όπου από τις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας καταγράφηκαν 846 περιστατικά που χρειάστηκαν την οδική βοήθεια της INTERAMERICAN, 490 εκ των οποίων στην Αττική με 66 περιπτώσεις απεγκλωβισμού από κάποιο όχημα.

Ήξερες ότι η INTERAMERICAN:
  • είναι πιστοποιημένη από την TÜV HELLAS με ISO 9001 για την παροχή άμεσης ιατρικής (προσωπικής) και οδικής βοήθειας και είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με πιστοποίηση ISO 39001 για την οδική ασφάλεια.
  • παρέχει εισιτήρια επιστροφής με λεωφορείο ή τρένο αξίας έως 100 ευρώ αν βρίσκεσαι εκτός έδρας και χρειάζεται επαναπατρισμός του οχήματός σου.
  • Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης είναι διαθέσιμη όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
  • έχει εξαιρετικό δείκτη ικανοποίησης πελατών που αντανακλάται και στο NPS (Net Promoters Score) τον δείκτη σύστασης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που το 2020 ανήλθε στο 80 για την Οδική Βοήθεια.
Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime, σε συνοδεύουν παντού και πάντα. Για αυτό μην αργείς, κάνε την καλύτερη επιλογή στην ασφάλιση αυτοκινήτου!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ