Ξεκινάμε με μία σημαντική πρόκληση!

2637 Επισκέψεις στο άρθρο

Ξεπέρασε τους στόχους της την χρονιά που έκλεισε. Εισέρχεται στην κύρια αγορά του ΧΑΑ. Στοχεύει σε διεύρυνση των ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει. Η Interlife της επόμενης 5ετίας.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Ας δούμε τι μας είπε ο Κος Κωνσταντίνος Π. Βοτσαρίδης, Διευθυντής Αποζημιώσεων & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife Ασφαλιστικής.

Κάνοντας ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μπορούμε να πούμε ότι η Interlife Ασφαλιστική, για άλλη μια φορά, ξεπέρασε τους στόχους της και συνεχίζει την ανοδική της πορεία καθώς το 2020 βρίσκει την Εταιρία στην 1η δεκάδα των Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Σύμφωνα, με τα οικονομικά στοιχεία του AΆ εξαμήνου του προηγούμενου έτους  η Παραγωγή της εταιρίας μας αυξήθηκε κατά 5,83%, ενώ καταγράφηκε υψηλότατη αύξηση Κερδών προ Φόρων (178,6%). Οι Κλάδοι που παρουσίασαν ιδιαίτερη άνοδο ήταν η Γενική Αστική Ευθύνη (+67%)  και οι Ιατρικές Δαπάνες (+42%). Το σύνολο του Ενεργητικού κατέγραψε αύξηση κατά 12,58%, οι Επενδύσεις και τα Διαθέσιμα κατά 10,23% και τα Ίδια Κεφάλαια κατά 14,68%, ενώ στο σύνολο του έτους αναμένουμε τα αποτελέσματα να είναι ανάλογα.

Η πλέον σημαντική πρόκληση, για την Interlife το 2020 θα είναι, αναμφισβήτητα, η είσοδος της Εταιρίας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών στις αρχές του έτους. Αυτό, αποτελεί μια σοβαρή εξέλιξη που διαμορφώνει ένα νέο σκηνικό για το μέλλον και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και εξέλιξης της.

Στους στόχους της νέας χρονιάς εντάσσονται η πλήρης εφαρμογή του 5ετούς Business Plan και η διεύρυνση των ασφαλιστικών προϊόντων της, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. ¶λλωστε, η δημιουργία νέων Ασφαλιστικών Προϊόντων με κριτήριο τις συνεχώς ανανεούμενες ανάγκες των πολιτών, αποτελεί μια διαρκή πρόκληση για την Interlife.

Μια σημαντική πρόκληση είναι επίσης η λειτουργία του ΤΕΑ INTERLIFE (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης) που ίδρυσε πρόσφατα η Εταιρία και προχωρά με μεγάλη ανταπόκριση. Το ταμείο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία πρόσθετης Ασφαλιστικής κάλυψης για τους εργαζομένους και τους συνεργάτες / διαμεσολαβητές της με πριμοδότηση των εισφορών από την Εταιρία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Interlife είναι μια από τις πρώτες ελληνικές Ασφαλιστικές Εταιρίες που προχώρησε στη δημιουργία ΤΕΑ, ένα θεσμό στον οποίο διαχρονικά πίστεψε και υποστήριξε.

Κωνσταντίνος Π. Βοτσαρίδης
Διευθυντής Αποζημιώσεων & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ