Πρωτοπορούμε στην ασφάλιση με το χιλιόμετρο, προσφέρουμε εκπτώσεις Επικεφαλής του Τμήματος Mobility and Convenience της INTERAMERICAN

    Πάνος Κούβαλης, Interamerican

    10614 Επισκέψεις στο άρθρο

    Τα περιοριστικά μέτρα έχουν επηρεάσει σημαντικά και τον τρόπο που μετακινούμαστε και την επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος για το όχημά μας. Όσοι δε μετακινούνται και εργάζονται από το σπίτι έχουν στραφεί σε πιο εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και το περπάτημα. Το όχημά τους το χρησιμοποιούν μόνο για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

    Από την άλλη όσοι συνεχίζουν να πηγαίνουν στον χώρο εργασίας τους φαίνεται πως επιλέγουν περισσότερο το όχημά τους, ως ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης, αποφεύγοντας τον συνωστισμό των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

    Φυσικό ακόλουθο αυτής της κατάστασης είναι να αναζητούμε πιο έξυπνες και οικονομικές λύσεις στην ασφάλιση του οχήματός μας.

    Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στην Anytime δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς. Για αυτό και διευκολύνουμε όσο περισσότερο γίνεται, τόσο τους ασφαλισμένους μας, όσο και τους νέους πελάτες που μας επιλέγουν, προσφέροντας τους προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου που ταιριάζουν πραγματικά στις ανάγκες τους. Εφαρμόζουμε σημαντικές εκπτώσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια και στις υπηρεσίες μας, αναβαθμίζοντας και κάνοντας πιο ευέλικτα τα προγράμματά μας.

    Είναι πολύ λογικό αυτήν την περίοδο των περιορισμένων μετακινήσεων λόγω της υγειονομικής κρίσης να αποτελεί πραγματικά συμφέρουσα επιλογή η ασφάλιση με το χιλιόμετρο και στην Ελλάδα. Η Anytime πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα και προηγείται των εξελίξεων, αφού από το 2015 εγκαινίασε αυτόν τον νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος στο εξωτερικό.

    Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ασφάλισης Short Drive της Anytime με την τεχνολογία του Buy The Mile, που βασίζεται στα διανυθέντα χιλιόμετρα και στη χρήση τηλεματικής, αποτελεί μία πραγματικά συμφέρουσα επιλογή για όσους είτε αυτήν την περίοδο, είτε γενικά δε χρησιμοποιούν πολύ το όχημά τους. Οποιοσδήποτε επιθυμεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αλλά και δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει στο όχημά του.

    Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η τηλεματική μάς έχει οδηγήσει σε μία νέα εποχή που επιτρέπει μία πιο ποιοτική και δίκαιη αντιμετώπιση των οδηγών. Ο κόσμος φαίνεται ότι υποστηρίζει και ακολουθεί αυτές τις καινοτομίες, καθώς του εξασφαλίζουν εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του, αλλά και σημαντική μείωση ασφαλίστρων. Με τη χρήση των smartphones, οι τηλεματικές συσκευές αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία και καταμετρούν όχι μόνο τη συχνότητα χρήσης του οχήματος, αλλά και τη συμπεριφορά του οδηγού. Οδηγούν έτσι στην υιοθέτηση καλύτερων οδηγικών συνηθειών, στη μείωση των ατυχημάτων και των ζημιών και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ