Ο φιλικός διακανονισμός είναι ένα σύστημα αποζημίωσης μετά από τροχαίο ατύχημα, που επιτρέπει στον αναίτιο ασφαλισμένο να αποζημιωθεί από τη δική του ασφαλιστική εταιρία, αντί για την εταιρία του υπαί

Ο φιλικός διακανονισμός είναι ένα σύστημα αποζημίωσης μετά από τροχαίο ατύχημα, που επιτρέπει στον αναίτιο ασφαλισμένο να αποζημιωθεί από τη δική του ασφαλιστική εταιρία, αντί για την εταιρία του υπαίτιου οδηγού.

Στην πράξη, για να ενταχθεί ένα ατύχημα στο καθεστώς του Φιλικού Διακανονισμού, θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις και φυσικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να μην διαφωνούν ως προς το ποιος ευθύν

Στην πράξη, για να ενταχθεί ένα ατύχημα στο καθεστώς του Φιλικού Διακανονισμού, θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις και φυσικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να μην διαφωνούν ως προς το ποιος ευθύνεται.

  • Ο φιλικός διακανονισμός είναι ένα σύστημα αποζημίωσης μετά από τροχαίο ατύχημα, που επιτρέπει στον αναίτιο ασφαλισμένο να αποζημιωθεί από τη δική του ασφαλιστική εταιρία, αντί για την εταιρία του υπαί
  • Στην πράξη, για να ενταχθεί ένα ατύχημα στο καθεστώς του Φιλικού Διακανονισμού, θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις και φυσικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να μην διαφωνούν ως προς το ποιος ευθύν

Γιατί σε συμφέρει ο φιλικός διακανονισμός

21654 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Φιλικός Διακανονισμός ή αλλιώς Σύστημα Άμεσης Πληρωμής είναι συμφωνία μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών, η οποία εφαρμόζεται, υπό προϋποθέσεις, στις αποζημιώσεις από ατυχήματα αυτοκινήτων. Δες γιατί σε συμφέρει.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ


Στην πράξη, για να ενταχθεί ένα ατύχημα στο καθεστώς του Φιλικού Διακανονισμού, θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις και φυσικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να μην διαφωνούν ως προς το ποιος ευθύνεται.

Στην πράξη, για να ενταχθεί ένα ατύχημα στο καθεστώς του Φιλικού Διακανονισμού, θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις και φυσικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να μην διαφωνούν ως προς το ποιος ευθύνεται.

Κοινοποίησέ το »

 
Φιλικός διακανονισμός σε περίπτωση ατυχήματος
- Για υλικές ζημίες ως 6.000 ευρώ
- Αποζημιώνεσαι ή προχωράς άμεσα σε μεταφορά και επισκευές με κάλυψη
- Σύστημα άμεσης πληρωμής με συμμετοχή των ασφαλιστικών και των 2 εμπλεκόμενων
- Σού γλιτώνει χρόνο, εμπλεκόμενους και …διενέξεις

Εσύ έχεις εμπλακεί σε ατύχημα όπου ο φιλικός διακανονισμός έδωσε …φιλική άμεση λύση
ή άλλο περίμενες – άλλο προέκυψε;

Είναι ένας τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών υλικών αλλά και μικρών σωματικών βλαβών με τον οποίο επιτυγχάνεται, κατά κύριο λόγο, ταχύτητα και μείωση των δικαστικών διενέξεων. Στην ουσία αυτός που δε φταίει ή στο βαθμό που δε φταίει για το ατύχημα αποζημιώνεται από τη δική του ασφαλιστική εταιρεία.
 
Αναλαμβάνει έξοδα μεταφοράς στο συνεργείο και επισκευής!

Μερικά από τα έξοδα υλικών ζημιών που καλύπτονται από το φιλικό διακανονισμό είναι τα παρακάτω:
  • Όλα τα έξοδα για την επισκευή του οχήματος ή το ποσό της αποζημίωσης αν αυτό καταστραφεί ολοκληρωτικά. Σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι που αντιστοιχούν.
  • Το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη μεταφορά του οχήματος, αν αυτή χρειαστεί.
Υπενθυμίζουμε ότι η συνολική υλική αποζημίωση δεν πρέπει να ξεπερνά τις 6.000 ευρώ. 

Πρέπει να συμμετέχουν και οι 2 ασφαλιστικές στο Σύστημα Αμεσης Πληρωμής.

Για περαιτέρω ενημέρωση και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ανήκει το όχημά τους.

Στην πράξη, για να ενταχθεί ένα ατύχημα στο καθεστώς του Φιλικού Διακανονισμού, θα πρέπει να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις και φυσικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα να μην διαφωνούν ως προς το ποιος ευθύνεται. Μεταξύ άλλων, οι κυριότερες από αυτές είναι:

· Οι ασφαλιστικές εταιρείες και των δύο οχημάτων να συμμετέχουν στο Σύστημα Αμεσης Πληρωμής

· Η αποζημίωση για τις υλικές ζημιές που θα προκύψουν να μην υπερβαίνει τις 6.500 ευρώ ανά ατύχημα.

· Η αποζημίωση για τυχόν σωματικές βλάβες να μην υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ για κάθε ατύχημα συνολικά και με ανώτατο όριο ανά ζημιωθέν πρόσωπο τα 12.000 ευρώ.

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ