Τα καλύτερα ιδιωτικά Parking για το 2023!

Τα καλύτερα ιδιωτικά Parking για το 2023!

15466 Επισκέψεις στο άρθρο

Παλιά απλά έψαχνες «κάπου να το παρκάρεις». Πλέον τα ιδιωτικά parking προσφέρουν άνετο παρκάρισμα, πλήρη ασφάλεια και extra υπηρεσίες, οι οποίες δεν κοστίζουν πολλά και θα σε κάνουν να νιώσεις σημαντικός.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η στάθμευση πολλές φορές αποτελεί έναν πολύ μεγάλο «εφιάλτη» για τους οδηγούς, πόσο μάλλον σε εκείνους που ζουν ή εργάζονται στις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Τα υπεράριθμα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σε συνδυασμό με τα «παροπλισμένα» οχήματα, τα οποία είναι μόνιμα παρκαρισμένα στο δρόμο, αναγκάζουν τους οδηγούς να κάνουν βόλτες  στα τετράγωνα για να παρκάρουν ακόμα και για μια ώρα. Οι κάτοικοι - εργαζόμενοι συχνά δίνουν «μάχη» για μια θέση όσο πιο κοντά στο σπίτι τους ή στη δουλειά τους. Φυσικά η καλή θέση θα πρέπει να πληροί και τις κατάλληλες προϋποθέσεις ασφαλείας, όπως να έχει φωτισμό, ώστε να αποτρέπεται η κλοπή, αλλά να βρίσκεται και σε μεγάλο - πλατύ δρόμο, για να αποφεύγονται τα γδαρσίματα στις πόρτες και τον «θερισμό» των καθρεπτών.

Κοινοποίησέ το »

 
Ιδιωτικό parking και έχεις το κεφάλι σου «ήσυχο»!
 
Η λύση στο πρόβλημα ακούει στο όνομα «ιδιωτικό parking». Έχοντας αφήσει πίσω τους για τα καλά τα χρόνια της «εφηβείας» τους (υψηλές τιμές, πρόχειρες εγκαταστάσεις), τα ιδιωτικά παρκινγκ αποτελούν πλέον μία αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της αναζήτησης της ασφαλούς και άνετης στάθμευσης. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, extra υπηρεσίες και χαμηλές τιμές, είναι μερικά από τα  πλεονεκτήματα που διαθέτουν πολλές επιχειρήσεις parking, οι οποίες εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο σου θα είναι ασφαλές, ατρακαριστο και καθαρό!  Ποιος άραγε δεν θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο του, σε χώρο που εμπιστεύεται απόλυτα και σε ανθρώπους που θα το προσέξουν;
 
Ωστόσο επειδή  υπάρχουν ακόμα οι «παγίδες», ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια που όταν ένα ιδιωτικό parking διαθέτει τουλάχιστον τα μισά, τότε κατατάσσεται στα «4 αστέρων»:
  •  Ανεση και ευκολία στο παρκάρισμα. Τέρμα οι συνεχόμενες «γύρες» και το χάσιμο χρόνου, για την αναζήτηση χώρου. Τα parking μπορούν να προσφέρουν πολλές θέσεις, στις οποίες μπορείς να παρκάρεις άνετα το αυτοκίνητο σου, χωρίς να είναι ο ένας πάνω στον άλλον.
     
  • Ασφάλεια. Τις περισσότερες φορές που θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου σε ένα parking, το κάνεις και για λόγους ασφαλείας. Θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Να το αφήσεις κάπου safe, είτε πηγαίνεις στη δουλειά σου, είτε πας ταξίδι, πόσο μάλλον όταν βγαίνεις το βράδυ για διασκέδαση. Τα Parking 4 Αστέρων προσφέρουν ασφάλεια 24/7, η οποία επιτυγχάνεται με καλό φωτισμό, βιντεοσκόπηση, περίφραξη, ενώ διαθέτει και έμπειρο προσωπικό φύλαξης. Σε πείθουν δηλαδή να τους εμπιστευτείς το αυτοκίνητο σου!
     
  • Extra Υπηρεσίες. Τα parking, τα οποία διαθέτουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, παρέχουν και «βασιλικές» υπηρεσίες στο αυτοκίνητο σου. Πλύσιμο μέσα – έξω, αυτόματους πωλητές, αλλαγή λαδιών και φίλτρων. Όλα αυτά φυσικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επίσης μπορούν να σου παρέχουν άμεση & δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και να σε βοηθήσουν με τις αποσκευές σου.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - PARKING

  • ΠΛΑΚΑ PARKING

    ΠΛΑΚΑ PARKING

    Το Πλάκα Parking είναι το πιο αξιόπιστο ιδιωτικό parking, αν κάποιος θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Αθήνας.Διαθέτει μεγάλο αριθμό θέσεων, οι οποίες είναι περίκλειστες, ώστε να παρέχει ασφάλεια για τo όχημα σας 
     2103250684 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ