Πως διαλέγεις «πληρωμένο» parking

5147 Επισκέψεις στο άρθρο

Δύο τα ζητούμενα! Η τιμή και η ασφάλεια. Δες που και πως θα τα βρεις.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Πόσες φορές έχει τύχει σε όλους να κάνουν το γύρο του τετραγώνου 2 και περισσότερες φορές για να βρουν μία θέση πάρκινγκ, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις. Ωστόσο τα ιδιωτικά πάρκινγκ είναι σε θέση να δώσουν λύση στο πρόβλημα.  Αποτελούν πλέον μία αξιόπιστη λύση στο πρόβλημα της αναζήτησης της ασφαλούς και άνετης στάθμευσης. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, extra υπηρεσίες και χαμηλές τιμές, είναι μερικά από τα  πλεονεκτήματα που διαθέτουν πολλές επιχειρήσεις parking, οι οποίες εγγυώνται ότι το αυτοκίνητο σου θα είναι ασφαλές, ατρακαριστο και καθαρό!
 Η εγγύτητα είναι επίσης πολύ σημαντική για τους οδηγούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό τους  δεν είναι πρόθυμο να παρκάρει μακριά από τον προορισμό του για να εξοικονομήσει χρήματα. Στην πραγματικότητα, το 70% των οδηγών θα περπατούσε μόνο 1/4 της απόστασης από το σημείο που πάρκαρε για να φτάσει στον προορισμό του. Τα ιδιωτικά πάρκινγκ έρχονται και πάλι να δώσουν την λύση στο πρόβλημα αυτό.

Πως επιλέγεις;

Επειδή υπάρχουν «παγίδες», ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα κριτήρια, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις την επιλογή σου:
  •  Ανεση και ευκολία στο παρκάρισμα. Τέρμα οι συνεχόμενες «γύρες» και το χάσιμο χρόνου, για την αναζήτηση χώρου. Τα parking μπορούν να προσφέρουν πολλές θέσεις, στις οποίες μπορείς να παρκάρεις άνετα το αυτοκίνητο σου, χωρίς να είναι ο ένας πάνω στον άλλον.
     
  • Ασφάλεια. Τις περισσότερες φορές που θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου σε ένα parking, το κάνεις και για λόγους ασφαλείας. Προσφέρουν ασφάλεια 24/7, η οποία επιτυγχάνεται με καλό φωτισμό, βιντεοσκόπηση, περίφραξη, ενώ διαθέτει και έμπειρο προσωπικό φύλαξης. Σε πείθουν δηλαδή να τους εμπιστευτείς το αυτοκίνητο σου!
     
  • Extra Υπηρεσίες. Τα parking, τα οποία διαθέτουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, παρέχουν και «βασιλικές» υπηρεσίες στο αυτοκίνητο σου. Πλύσιμο μέσα – έξω, αυτόματους πωλητές, αλλαγή λαδιών και φίλτρων.
 
  • Φιλική εξυπηρέτηση. Είναι ένα σημαντικό κριτήριο, για την άριστη εξυπηρέτηση.
     
  • Σωστή τιμή. Για να πειστεί πλήρως ο πελάτης θα πρέπει και να ξέρει ότι δεν θα τον «γδάρουν» οικονομικά. Πλέον τα ιδιωτικά parking προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε λογικές τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρουν προγράμματα εβδομαδιαία και μηναία, σε πολύ καλές τιμές και πάντα με απόδειξη!

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - PARKING

  • ΠΛΑΚΑ PARKING

    ΠΛΑΚΑ PARKING

    Το Πλάκα Parking είναι το πιο αξιόπιστο ιδιωτικό parking, αν κάποιος θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Αθήνας.Διαθέτει μεγάλο αριθμό θέσεων, οι οποίες είναι περίκλειστες, ώστε να παρέχει ασφάλεια για τo όχημα σας 
     2103250684 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ