Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ασφαλιστείς; Online ή με ασφαλιστή;

4280 Επισκέψεις στο άρθρο

Πώς χιλιάδες οδηγοί μείωσαν το κόστος της ασφάλειας του οχήματός τους!

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους καταναλωτές από τότε που η ψηφιακή τεχνολογία μπήκε στις ζωή μας και οι online ασφαλιστικές άρχισαν να κερδίζουν μερίδιο αγοράς. Όμως οι «παραδοσιακές ασφαλιστικές αντεπιτέθηκαν, δημιούργησαν τα δικά τους τεχνολογικά εργαλεία και εκσυγχρόνισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 
Εσύ τι θα επιλέξεις; Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου που σε συμφέρει;
 
Το insurancemarket.gr είναι για μία ακόμη φορά στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να βρεις απαντήσεις και να επιλέξεις το καλύτερο για σένα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες εύκολα και γρήγορα απλά βάζοντας την πινακίδα σου! Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που 100.000 νέοι χρήστες μηνιαίως επιλέγουν τοi nsurancemarket για να βρουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμούν και η 1 στις 3 online ασφαλίσεις γίνεται μέσω της πλατφόρμας του.
 
Επιπλέον, τώρα οι χρήστες του έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ, καθώς μπορούν να συγκρίνουν με ένα κλικ και τις μεγαλύτερες online ασφαλιστικές εταιρείες Anytime και HellasDirect μαζί!
Το insurancemarket.gr είναι ο μόνος διαμεσολαβητής αυτή την στιγμή που έχει συνεργασία με την HellasDirect και με αυτήν φτάνει τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες που συγκρίνονται στην πλατφόρμα του στις 24!
 
 
Σε έναν κλάδο με δύσκολες έννοιες και αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες, που ωστόσο είναι πολύ σημαντικές για την αποτελεσματικότητα της ασφάλισης, το insurancemarket αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχό σου στην επιλογή του καλύτερου για εσένα ασφαλιστικού προϊόντος εύκολα και γρήγορα από την πολυθρόνα σου!
 
Η «καλύτερη ασφαλιστική υπηρεσία» της χώρας,  όπως τη χαρακτηρίζουν το όσοι την χρησιμοποιούν, φέρνει όλη την αγορά ασφαλειών στην οθόνη σου κάνοντας την έρευνα αγοράς πιο παιχνιδάκι!
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ