Premium υπηρεσίες σε ιδιωτικά Parking!

5427 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα ιδιωτικά parking στην Ελλάδα αποτελούν πλέον σύγχρονες επιχειρήσεις, πολλά εκ των οποίων προσφέρουν, εκτός από μία θέση παρκαρίσματος και άλλες πολλές υπηρεσίες.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Τις περισσότερες φορές που θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου σε ένα parking, το κάνεις, είτε επειδή δεν βρίσκεις θέσης αλλά και για λόγους ασφαλείας. Θέλεις δηλαδή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, όταν πηγαίνεις στη δουλειά σου ή όταν βγαίνεις το βράδυ για διασκέδαση. Τα ιδιωτικά parking προσφέρουν ασφάλεια 24/7, η οποία επιτυγχάνεται με καλό φωτισμό, βιντεοσκόπηση, περίφραξη, ενώ διαθέτει και έμπειρο προσωπικό φύλαξης. Σε πείθουν δηλαδή να τους εμπιστευτείς το αυτοκίνητο σου!
 
Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει η extra περιποίηση, την οποία την θεωρούν και κριτήριο επιλογής. Τα parking, τα οποία διαθέτουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, παρέχουν και «βασιλικές» υπηρεσίες στο αυτοκίνητο σου.  Premium Υπηρεσίες που θα σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστός και θα σου δημιουργήσουν την προσμονή να τα επισκεφθείς ξανά. Ας δούμε όμως ποιες είναι αυτές οι υπηρεσίες:
  • Πλύσιμο μέσα – έξω, χρησιμοποιώντας σύγχρονα πλυστικά μηχανήματα, όπως επίσης και ειδικά χημικά και σαπούνια.
  • Αυτόματους πωλητές, στους οποίος μπορείς να αγοράσεις ένα αναψυκτικό ή κάποιο σνακ
  • Προσφέρουν αλλαγή λαδιών και φίλτρων, αν το έχει ανάγκη άμεσα το αυτοκίνητο σου
  • ¶μεση & δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Ειδικό χώρο φόρτισης, αν έχεις ηλεκτρονικό αυτοκίνητο.
  • Κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής, σε περίπτωση που περιμένεις κάποιον
  • Μηχανήματα ATM, αν χρειάζεσαι άμεσα μετρητά
Όλα αυτά φυσικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Για να πειστεί άλλωστε πλήρως ο πελάτης θα πρέπει και να ξέρει ότι δεν θα τον «γδάρουν» οικονομικά. Πλέον τα ιδιωτικά parking προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε λογικές τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρουν προγράμματα εβδομαδιαία και μηναία, σε πολύ καλές τιμές και πάντα με απόδειξη
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - PARKING

  • ΠΛΑΚΑ PARKING

    ΠΛΑΚΑ PARKING

    Το Πλάκα Parking είναι το πιο αξιόπιστο ιδιωτικό parking, αν κάποιος θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Αθήνας.Διαθέτει μεγάλο αριθμό θέσεων, οι οποίες είναι περίκλειστες, ώστε να παρέχει ασφάλεια για τo όχημα σας 
     2103250684 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ