ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Αναβάθμιση υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας στους ασφαλισμένους της

1378 Επισκέψεις στο άρθρο

Dynamis Instant Tracking, η νέα υπηρεσία που υπόσχεται να βελτιώσει την εμπειρία εξυπηρέτησης του ασφαλισμένου όταν κάνει χρήση της κάλυψης Οδικής Βοήθειας ή της Φροντίδας Ατυχήματος.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Mondial Assistance θέτει στη διάθεση των ασφαλισμένων της, την υπηρεσία Dynamis Instant Tracking η οποία επιτρέπει στον ασφαλισμένο, να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο, τη θέση του συνεργάτη της Mondial Assistance στον χάρτη, καθώς αυτός τον προσεγγίζει για την εξυπηρέτηση του.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ασφαλισμένος καλεί την Οδική Βοήθεια ή την Φροντίδα Ατυχήματος, είτε μέσω της εφαρμογής Dynamis Ins, είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης, λαμβάνει ένα μήνυμα sms το οποίο εμπεριέχει έναν σύνδεσμο ο οποίος οδηγεί σε χάρτη, από όπου μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τη θέση του συνεργάτη που θα τον εξυπηρετήσει.

Ο χάρτης ανανεώνεται κάθε τρία δευτερόλεπτα, το στίγμα του συνεργάτη φέρει ειδικό σύμβολο ανάλογα με το όχημα που οδηγεί ώστε να μπορέσει ο ασφαλισμένος να τον αναγνωρίσει εύκολα μόλις φτάσει, ενώ του ασφαλισμένου φέρει μια πράσινη σημαία.

Όπως αναφέρει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Επιχειρησιακός και Τεχνικός Διευθυντής, της εταιρείας κ. Κίμων -Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, «Η καινοτόμος υπηρεσία αναβαθμίζει την ποιότητα των προσφερόμενών υπηρεσιών της εταιρίας μας ενώ επιβεβαιώνει έμπρακτα την στρατηγική μας επιλογή για τεχνολογική υπεροχή με έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και στη βέλτιστη εξυπηρέτηση συνεργάτη και ασφαλισμένου».

Σε πρώτη φάση η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου, με πρόσβαση στο διαδίκτυο.