`Ανοιξε το πρώτο phygital Insurance Concept Store στην Ελλάδα

2076 Επισκέψεις στο άρθρο

To δημιούργησε το insurancemarket.gr στο Σύνταγμα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Το insurancemarket.gr,κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών Υπηρεσιών και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, επενδύοντας σταθερά στην καινοτομία και στη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας, δημιούργησε στο Σύνταγμα ( Φιλελλήνων 7, Αθήνα ) το πρώτο phygitalconceptstore στην Ελλάδα μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί να καλύψει πλήρως τις ασφαλιστικές του ανάγκες σε λίγα μόνο λεπτά.
 
Το Insurancemarket.grConceptStore, μέσω διαδραστικών οθονών αφής τελευταίας τεχνολογίας και αξιοποιώντας τη τεχνολογική υπεροχή της πλατφόρμας του, προαγάγει μια καινούρια και συναρπαστική εμπειρία αγορών στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, κατοικίας, ταξιδιωτικής ασφάλισης, καρτών υγείας και σκάφους.  Οι έμπειροι insuranceexperts είναι διαθέσιμοι και δίπλα στο πελάτη σε όλη την διαδικασία αγοράς και δημιουργούν μία phygital ολιστική εμπειρία κάλυψης αναγκών.
 
“Ένα ασφαλιστικό προϊόν απαιτεί μια προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία. Τα τελευταία 9 χρόνια δημιουργήσαμε και εξελίξαμε αυτή την εμπειρία στον Digital κόσμο, τώρα ενώνουμε τον Φυσικό κόσμο με τον Digital και δημιουργούμε την πρώτη Phygital εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα” δήλωσε ο κ. Στέφανος Φαλκονάκης Διευθυντής Μάρκετινγκ & Digital του insurancemarket.gr.
 
Μια ακόμα καινοτομία  του Insurancemarket.grConceptStore είναι το DigitalVideoBooth, στο οποίο οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για προγράμματα υγείας, ζωής, και όποιο άλλο ασφαλιστικό προϊόν απαιτεί προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, να μπορούν εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετηθούν απομακρυσμένα από έμπειρους ασφαλιστικούς συνεργάτες της εταιρίας.
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρίας Money Market Α.Ε κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος δήλωσε:“Η φιλοσοφία του νέο μας concept καταστήματος, βασίζεται στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος το οποίο σε συνδυασμό με τη καινοτομία, τους ανθρώπους μας και την τεχνολογία, εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών  που χαρακτηρίζει το Insurancemarket.gr. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις που  κάνουν την ζωή όλων απλούστερη και ευκολότερη.”
 
To Insurancemarket.grConceptStore βρίσκετε στο Σύνταγμα, Φιλελλήνων 7 στo Σύνταγμα και σας περιμένει να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία στην ασφάλιση, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ