Η Goodyear τρέχει για (και στο Γερμανικό) πρωτάθλημα!

1795 Επισκέψεις στο άρθρο

Από την νέα χρονιά εστιάζει στους αγώνες GT και στους αγώνες touring car στην Γερμανία. Εξοπλίζει τις ομάδες Nordschleifen στους αγώνες VLN και 24h. Συμμετέχει και σε επιπλέον δημοφιλή πρωταθλήματα όπως το DMV GTC και το DMV NES 500

 
Την επόμενη χρονιά, η μάρκα ελαστικών πρόκειται να δομήσει μία μακρά και επιτυχημένη ιστορία. Στο Nürburgring-Nordschleife, η Goodyear θα εξοπλίσει αρκετές ομάδες στο Πρωτάθλημα VLN Endurance και στον αγώνα 24h. Τα αγωνιστικά ελαστικά της μάρκας με τη μακρά ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και στις δύο αγωνιστικές σειρές series DMV GT και Touring Car Cup (DMV GTC) όπως επίσης και στο DMV National Endurance Series 500 (DMV NES 500).
 
Η απόφαση αυτή σκοπεύει να ενδυναμώσει το brand της Goodyear στους αγώνες motorsport και στη κατηγορία υπερ-υψηλών επιδόσεων (UUHP). Το 2019, η Goodyear επέστρεψε σε αυτή τη κατηγορία με το λανσάρισμα των ελαστικών δρόμου Eagle F1 SuperSport, γιορτάζοντας την επιτυχημένη επιστροφή της στον Ευρωπαϊκό και τον Παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μετά την είσοδο της Goodyear στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA Endurance (WEC), η ανάμειξη της στο τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενδυναμώθηκε περαιτέρω από τις ανακοινώσεις αναφορικά με τις συνεργασίες της με το European Le Mans Series (ELMS) και το Βρετανικό Πρωτάθλημα Touring Car (BTCC).
 
Στο Nürburgring, τόσο στο Πρωτάθλημα VLN Endurance όσο και στον αγώνα 24h η Goodyear πρόκειται να υποστηρίξει τη συμμετοχή πολλών ομάδων. Την ίδια στιγμή οι συμμετέχοντες στο BMW M24Oi Racing Cup όπως επίσης και οι αρχάριοι της κατηγορίας TCR θα διαγωνισθούν στο «Green Hell» αποκλειστικά με ελαστικά Goodyear. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες και στις δύο αγωνιστικές σειρές DMV GTC και DMV NES 500 θα αγωνιστούν με τα αγωνιστικά και GT αυτοκίνητα τους που θα είναι πλήρως εξοπλισμένα με αγωνιστικά ελαστικά Goodyear.
 
H Goodyear έχει μια πλούσια ιστορία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Εκτός από τις 14 νίκες στο Le Mans 24 Hour, τα ελαστικά της Goodyear έχουν κερδίσει 368 αγώνες Formula 1 Grand Prix – ένα αήττητο ρεκόρ!