ΚΕΡΔΙΣΤΕ τα νέα σας ελαστικά!

37678 Επισκέψεις στο άρθρο

Με 1 like & share στο διαγωνισμό μας στο Facebook, μπορείτε να διεκδικήσετε τα νέα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, που προσφέρει η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Το Auto Τρίτη Accessories συνεχίζει τους διαγωνισμούς του με χρήσιμα ΔΩΡΑ για τους φίλους του στα social media. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία ελαστικών ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φίλους του μα και σε όσους γίνουν ΤΩΡΑ φίλοι (απλά κάνοντας Like & Share την σελίδα του στο Facebook) να διεκδικήσουν τα καινούρια ελαστικά για το αυτοκίνητο τους!

Τι πρέπει να κάνετε!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

-κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Auto Τρίτη Accessories στο Facebook 

-κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση). Θα τη βρείτε πάνω-πάνω στη σελίδα που κάνατε like στο προηγούμενο βήμα.

 και τέλος

-συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ 

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Your car, our passion!

Η Εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρες εταιρίες στο χώρο. Στα 4 καταστήματα της εταιρείας στην Αττική μπορεί κάποιος να βρει ελαστικά αυτοκινήτου, αμορτισέρ, ζάντες αλουμινίου και ελατήρια.

Ιδρύθηκε το 1957 και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε Ηγετική θέση μετρώντας 58 χρόνια επιτυχημένης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας.
Στα καταστήματα ελαστικών Δημητρακόπουλος, θα βρείτε υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχετε από το αυτοκίνητό σας, όπως ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση τροχών, επισκευή ζαντών με ειδικό μηχάνημα, και κάθε είδους εργασία που απαιτείται σε ότι αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου σας. Και μην ξεχνάτε, όλα αυτά από το πλέον εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.