Maxxis σημαίνει TOP Quality !

7138 Επισκέψεις στο άρθρο

Εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια, η εταιρεία κατασκευής ελαστικών Maxxis International σχεδιάζει ελαστικά υψηλής ποιότητας για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα κ.ά.

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια, η εταιρεία κατασκευής ελαστικών Maxxis International σχεδιάζει ελαστικά υψηλής ποιότητας για επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα βουνού, ρυμουλκούμενα και τροχόσπιτα, καρτ και χορτοκοπτικές μηχανές και εργαλεία κηπουρικής.
Τα ελαστικά Maxxis πωλούνται σε 150 χώρες και η έδρα της εταιρείας είναι στην Ταϊβάν. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 20.000 άτομα.
Η Maxxis βρίσκεται στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κατασκευαστών ελαστικών, σύμφωνα με μετρήσεις του 2014.

Τα τελευταία χρόνια έχει δώσει έμφαση στον τομέα έρεyνας και ανάπτυξης (R&D), ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι συνεργάζεται με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες , μεταξύ των οποίων και η Ford,
  •  Γκάμα Ελαστικών για Επιβατικά
AP2-
Ένα πραγματικά ευρωπαϊκό χειμερινό ελαστικό για όλες τις εποχές που περιλαμβάνει το πιο πρόσφατο μείγμα και σύγχρονη κατασκευή για βελτιστοποιημένη σταθερότητα και κράτημα σε υψηλές ταχύτητες.
Εξελιγμένη σχεδίαση πέλματος.
Το πριονωτό σχέδιο διεισδύει βαθιά στο χιόνι και προσφέρει εξαίρετο κράτημα και πρόσφυση.

extra info
Εξελιγμένο μείγμα πέλματος με πυρίτιο Η υψηλή διασπορά πυριτίου στο νέο μείγμα της Maxxis συμβάλλει στην άριστη κατανομή του υλικού γεμίσματος - μειώνοντας την παραγωγή θερμότητας και την αποβολή της ενέργειας για βελτιστοποιημένη αντίσταση στην ολίσθηση.

VICTRA VS 01 - 
Ένα ασύμμετρο UHP θερινό ελαστικό, σχεδιασμένο για πολυτελή σπορ σεντάν, το VS-01 διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες πέλματος για την ελαχιστοποίηση του θορύβου.

HP5
Σε μια προσπάθεια να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα, το HP5 σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα ίδια επίπεδα κρατήματος αλλά με τεχνολογίες χαμηλής  αντίστασης κύλισης. Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

MECOTRA ME3
Μια από τις νέες γενιές ECO ελαστικών τουρισμού, το ME3 διαθέτει μείγμα νανο-πυριτίου, ώστε να ενισχύει τις επιδόσεις σε βρεγμένες επιφάνειες και την αντίσταση σε ολίσθηση.

RUN FLAT TIRES  M36+
Η σειρά run flat ελαστικών M36+ MRS της Maxxis διαθέτει ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα, νέο σχεδιασμό νευρώσεων και λινών, που του χαρίζουν υψηλή αντοχή ακόμη και σε συνθήκες μηδενικής πίεσης αέρα. Με τα συγκεκριμένα ελαστικά, ο οδηγός διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος στην περίπτωση της απότομης αλλαγής της πίεσης του αέρα.

Crucero CS 889
Μια από τις top επιλογές των οδηγών για πολυτελή οχήματα.
Εξαιρετικός συνδυασμός οδηγικής άνεσης και αντοχής. Η μη-κατευθυντική σχεδίαση του πέλματος προσφέρει άνετη κύλιση υψηλής ποιότητας Υψηλή βαθμολογία για την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. 

Campeon  CS 868
Η καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης, ασφάλειας, αντοχής, ποιότητας κύλισης και οικονομίας Ειδικά σχεδιασμένο για οικονομικά οχήματα. Ο ιδανικός συνδυασμός μεταξύ απόδοσης και τιμής. Μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής του πέλματος.

MA PW
• Χειμερινό ελαστικό που ικανοποιεί τις ανάγκες των σημερινών οχημάτων
υψηλών επιδόσεων
• Εξαιρετικό κράτημα σε πάγο και χιόνι που παρέχεται από το καινοτόμο
μείγμα και το μονοκατευθυντήριο πέλμα
• Αθόρυβη, ομαλή λειτουργία με καλό κράτημα σε υγρό δρόμο
• Εξαιρετική αποστράγγιση νερού και απομάκρυνση χιονιού
• M+S πιστοποίηση συμβόλου Βουνό/Χιονονιφάδα

VICTRA MA Z3
Ένα κατευθυντικό UHP θερινό ελαστικό που δεν φοβάται τη βροχή, το MA-Z3 διαθέτει επιθετική αυλάκωση και μείγμα πέλματος ενισχυμένο από πυριτική παιπάλη (microsilica) για καλύτερη απόδοση στο βρεγμένο.

PRO R1
Το ειδικό μείγμα πέλματος ULTRA R RUBBER βελτιώνει το κράτημα σε υγρό δρόμο και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Η τεχνολογία NANO DISPERSED Si02 του ελαστικού PRO R1 του παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

VICTRA MA 510N - 510E
Ένα κλασικό μη-κατευθυντικό UHP σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετική σχέση τιμής/αξίας για την κατηγορία του, το MA-510 αποδίδει σταθερά σε ξηρές συνθήκες όμως διαθέτει πλατιές αυλακώσεις και διπλή στρώση πυριτίου στο μείγμα για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και στο υγρό.

VICTRA MA 510N - 510E
Ένα κλασικό μη-κατευθυντικό UHP σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετική σχέση τιμής/αξίας για την κατηγορία του, το MA-510 αποδίδει σταθερά σε ξηρές συνθήκες όμως διαθέτει πλατιές αυλακώσεις και διπλή στρώση πυριτίου στο μείγμα για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και στο υγρό.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS
Καλέστε: 231 075 5605
Δείτε: http://maxxis.gr/el/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/Maxxis-Tires-Greece-641077509283888/
  • Γκάμα Ελαστικών για 4X4 & SUV
MA 751
M 8090
M 8060

TREPADOR RADIAL M 8060
Σχεδιασμένο για τη δριμύτητα των υψηλών ταχυτήτων εκτός δρόμου, το Trepador Radial διαθέτει υλικά υψηλής αντοχής σε στιβαρό ακτινικό σχεδιασμό για μέγιστη αντίσταση στα τρυπήματα και σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες.
MT 764
BIGHORN  MT 764
Ένα ελαστικό υψηλών προδιαγραφών  με αγωνιστικές καταβολές για λασπώδες έδαφος, το MT-764 έχει την ίδια ανθεκτική και σκληρή σχεδίαση, αλλά βελτιώνει τις επιδόσεις εκτός δρόμου με τη χρήση ενός νέου άγριου σχεδίου, το οποίο συμβάλλει σε καλύτερο αυτοκαθαρισμό στη λάσπη.
MT 753
BRAVO  MT 753
Κατασκευή με διπλές ζώνες χάλυβα για μακράς διαρκείας αντοχή στη φθορά και ομοιομορφία. Ειδικά σχεδιασμένο πέλμα που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση εντός και εκτός δρόμου.
AT 980E
BRAVO AT 980

Ένα παντός εδάφους ελαστικό με κλασική χάραξη, το AT-980 διαθέτει νέα σχεδίαση, που μεγιστοποιεί την επαφή με το δρόμο ακόμα και υπό βαριά φορτία, βελτιώνοντας επίσης την αντίσταση σε τρυπήματα και εκδορές.
AT 700 / at 771
BRAVO AT 771 – 700

Ένα υψηλής ποιότητας ελαστικό παντός εδάφους που έχει κατασκευαστεί για να ανταπεξέρχεται στο αγαπημένο σας μονοπάτι αλλά και την καθημερινή διαδρομή από και προς τη δουλειά. Το AT-771 σχεδιάστηκε με τεχνολογίες για να αντιμετωπίζει άσφαλτο, χώμα, λάσπη και όλα τα ενδιάμεσα τερέν.
S PRO
Ένα θερινό ασύμμετρο UHP σχεδιασμένο για πολυτελή SUV, το S-Pro διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό αυλακώσεων που ελαχιστοποιεί τον συντονισμό για μια πιο ήσυχη εμπειρία οδήγησης.
MA 510 E
VICTRA MA 510N - 510E

Ένα κλασικό μη-κατευθυντικό UHP σχεδιασμένο για να παρέχει εξαιρετική σχέση τιμής/αξίας για την κατηγορία του, το MA-510 αποδίδει σταθερά σε ξηρές συνθήκες όμως διαθέτει πλατιές αυλακώσεις και διπλή στρώση πυριτίου στο μείγμα για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και στο υγρό.
  • Maxxis HP5: Στο Top 10 της παγκόσμιας αγοράς
Το Maxxis HP5 είναι ένα νέο σύγχρονο προϊόν που κατασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τους μέσους καθημερινούς οδηγούς. Που όμως όταν ζητήσουν το κάτι παραπάνω από το ελαστικό αυτό θα μπορεί να τους το δώσει ακόμα και στα όρια της σπορ οδήγησης.
Το Maxxis HP5 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλά επίπεδα κρατήματος δίνοντας έμφαση στη χαμηλή αντίσταση κύλισης και στα χαμηλά επίπεδα θορύβου.
  • Στην πίστα με Maxxis VS5!
Με αφορμή τη δημιουργία του καλύτερου μέχρι σήμερα ελαστικού της, η 9η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στον κόσμο Maxxis, μας κάλεσε στην πίστα των Σερρών για ένα διήμερο δοκιμών. Η τριπλέτα, πίστα, Maxxis Tyres και αυτοκίνητα της Ford όπως Fiesta ST και Mustang, δεν θα μπορούσε να μην στεφθεί από επιτυχία. Όπως και έγινε.
Το δημιούργημα Maxxis VS5 καταφέρνει να συνδυάσει την άνεση της καθημερινής οδήγησης με καλές επιδόσεις για γρήγορη και πιο σπορ οδήγηση. Το μυστικό του βρίσκεται στην νέα μοριακή σύνθεση, η οποία είναι αποτέλεσμα ερευνών, των 4 κέντρων εξέλιξης της εταιρίας (σε Ταιβάν, Ολλανδία, Κίνα, ΗΠΑ).

Απολάυστε ένα γρήγορο βίντεο για το Maxxis HP5
 

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: MAXXIS INTERNATIONAL HELLAS
Καλέστε: 231 075 5605
Δείτε: http://maxxis.gr/el/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/Maxxis-Tires-Greece-641077509283888/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.