Αυτά είναι τα 2 top ελαστικά του τεστ!

Διαβάστηκε από 10132 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/8/2019

Ποια 2 ελαστικά είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στο φρενάρισμα (στεγνό – βρεγμένο), στο μεγάλο τεστ του Auto Τρίτη

 
Michelin Primacy 4
Χωρίς να είναι από τα ακριβότερα, το νέο ελαστικό Primacy 4 της Michelin κατάφερε να ξεχωρίσει στο τεστ θερινών ελαστικών, που πραγματοποίησε το AutoΤρίτη. Έδειξε ένα ισορροπημένο προφίλ επιτυγχάνοντας την κορυφαία επίδοση τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα. Στο στεγνό ειδικότερα, το Michelin Primacy 4 κατάφερε την καλύτερη επίδοση με 24,6 μέτρα, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η προοδευτικότητα στο φρενάρισμα και η σωστή συνεργασία με το ABS.

Εκεί όμως που εντυπωσίασε ήταν στη δοκιμασία του φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Τα 3 χρόνια εξέλιξης του, το νέο πέλμα και ένα νέο μείγμα γόμας έπιασαν τόπο και το Primacy 4 κατάφερε κορυφαία επίδοση στο βρεγμένο όχι απλά ανάλογη αυτής στο στεγνό, αλλά καλύτερης! Συνολικά το ελαστικό της Michelin κερδίζει τις εντυπώσεις με την ομοιογενή και ισορροπημένη του απόδοση. Είναι όμως και το ακριβότερο.

Bridgeston Turanza T005

Εξαιρετική ήταν η επίδοση του Bridgestone Turanza T005 στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα, ούσα κάτω από τα 25 μέτρα και η δεύτερη καλύτερη ανάμεσα σε όλα τα ελαστικά της δοκιμής. Σημαντικό στοιχείο είναι και η αίσθηση πως η υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο γόμα του «γράπωνε» την άσφαλτο χωρίς να «σέρνεται» ή να προκαλεί υπερλειτουργία του ABS.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του νέου ελαστικού τουρισμού της Bridgestone και στο βρεγμένο, όπου επίσης κατάφερε την δεύτερη καλύτερη επίδοση και μάλιστα κάτω από τα 25 μέτρα επίσης. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το T005 πέτυχε την ίδια ουσιαστικά επίδοση επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του κατασκευαστή για ειδική εξέλιξη, ώστε να είναι το ίδιο καλό στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό.
 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός