Τα νέα στην αγορά των ελαστικών!

8822 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποια είναι τα πιο σημαντικά νέα στην αγορά των ελαστικών; Πως η Goodyear διαμορφώνει το μέλλον στην αυτοκίνηση; Πόσα βραβεία κέρδισε η Cooper; Ποια νέα μάρκα ήρθε στην Ελλάδα; Δείτε τα όλα παρακάτω!

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ
Goodyear & Lexus διαμορφώνουν το μέλλον!
Προβάλλοντας το όραμα της Lexus στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, το πρωτότυπο μοντέλο Lexus LF-30 Electrified τιμά την 30η επέτειο της μάρκας ενώ έχει σχεδιαστεί με την υπόσχεση για μια δυναμική, οδηγική εμπειρία. Αυτό το μοναδικό πρωτότυπο ηλεκτρικό όχημα είχε αρχικά παρουσιαστεί φορώντας 4 ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά Goodyear στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκυο.
Ενώ στη συνέχεια, παρουσιάστηκε εκ νέου κατά την διάρκεια της εικονικής συνέντευξης τύπου της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου Γενεύης 2020. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Η Cooper κερδίζει βραβείο για τα καλύτερα 4X4 & SUV ελαστικά
Κάθε χρόνο, τα βραβεία Hevea αποσκοπούν στο να τονίσουν την εργασία που επιτελούν άτομα, εταιρείες και ιδρύματα σε ολόκληρο τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας - με έμφαση στα ελαστικά. Η Cooper έχει ένα ισχυρό ιστορικό στις αγορές 4x4 και SUV, με μια μεγάλη γκάμα ελαστικών δρόμου και off-road για διάφορες επιφάνειες, συνθήκες και θερμοκρασίες. Η off-road σειρά της Cooper περιλαμβάνει ελαστικά για λάσπη, ανώμαλο έδαφος και προϊόντα παντός εδάφους, ενώ η γκάμα των ελαστικών  δρόμου περιλαμβάνει προϊόντα καλοκαιριού, χειμώνα και όλων των εποχών για οχήματα CUV και SUV. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Goodyear: Καινοτομία, τεχνολογία, ασφάλεια!
Ο κ. Κωνσταντίνος Καζούρης, Εμπορικός Διευθυντής Επιβατικών της Goodyear Ελλάς, μιλά στο elastika.autotriti.gr για την Goodyear στην Ελλάδα, τα κριτήρια επιλογής των Eλλήνων οδηγών για τα ελαστικά και την επιστροφή της Goodyear στους αγώνες Motorsport. Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη πατώντας εδώ!

Η Cooper Tire στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BTRD Rally
Η Cooper Tire Europe θα προμηθεύσει το πρωτάθλημα BTRDA Clubmans Rallycross από το 2020 με τριετή συμφωνία. Σύμφωνα με τη συμφωνία, το πρωτάθλημα θα είναι επίσημα γνωστό ως πρωτάθλημα BTRDA Clubmans Rallycross που παρουσιάζεται από την Cooper Tires. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Νέο slick ελαστικό από την General Tire
Η General Tire
παρουσιάζει τα νέα slick ελαστικά της, NWES GT, για τη νέα σεζόν των αγώνων NASCAR Whelen Euro Series (NWES) 2020. Το νέο προϊόν αναπτύχθηκε πάνω στις προδιαγραφές του ίδιου επιτυχημένου ελαστικού των αγώνων του 2019, σε διάσταση 300/700 R 15, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης στην οδήγηση και της ανθεκτικότητας στην πίστα. Το ελαστικό δοκιμάστηκε σε ποικίλες συνθήκες και διαδρομές, ώστε οι βελτιώσεις να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των αγώνων NWES 2020. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Ανανέωση γκάμας ελαστικών BFGoodrich
Η  BFGoodrich, φέτος στην επέτειο των 120 χρόνων ιστορίας της, ανανεώνει την γκάμα των καλοκαιρινών ελαστικών της με το BFGoodrich Advantage και το BFGoodrich Advantage SUV. Τα νέα ελαστικά προορίζονται κυρίως για οχήματα sedan, hatchbacks και SUV (η αγορά των οποίων έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια στην Ευρώπη), και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των οδηγών. Με βάση τα λεγόμενα της εταιρείας, τα νέα ελαστικά συνδυάζουν εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και εξαιρετική οδική συμπεριφοράχαμηλή αντίσταση κύλισης, άνετη εμπειρία οδήγησης και μεγάλη ευκολία χειρισμού. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Η Goodyear ηγέτης στην ανάπτυξη ελαστικών ηλεκτρικών οχημάτων
Η Goodyear επιλέχθηκε ως ο Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών και Ιδρυτικός Συνεργάτης για το πρώτο πρωτάθλημα αμιγώς ηλεκτρικών multi brand αυτοκινήτων, Pure ETCR. Μάλιστα αναπτύσσει ένα αποκλειστικό, εξειδικευμένο ελαστικό, το οποίο ενσωματώνει ένα συνδυασμό τεχνολογιών, εμπνευσμένο από τα πιο πρόσφατα ελαστικά ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας καθώς και από τη νέα σειρά ελαστικών υπερ-υψηλών επιδόσεων (UUHP) Eagle F1 Supersport. Η οριστική προδιαγραφή του ελαστικού θα αποκαλυφθεί την άνοιξη του 2020, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Pure ETCR. Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Τα ελαστικά FRONWAΥ & στην Ελλάδα

H εταιρεία FRONWAY με 29 χρόνια “δράσης” (από το 1991) στην μεγάλη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική κινέζικη αγορά, έχει καταφέρει να πετύχει πέρα από την καθιέρωση της (στην τοπική αγορά) και την εξαγωγική της δυναμική παρουσία σε 140 χώρεςΗ Fronway εξελίσσεται ακολουθώντας την σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής ελαστικών. Παράγει νέα βελτιωμένα πέλματα σε πολλές και δύσκολες διαστάσεις  τα οποία πληρούν  όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές. Τα ελαστικά Fronway με άριστες επιδόσεις και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές είναι διαθέσιμα και στην ελληνική αγορά από την Ακρίτας ΜΟΝ ΙΚΕ, η οποία είναι ο επίσημος διανομέας των ελαστικών Fronway.

Έρχεται το νέο Sincera SN110 της Falken
Η Falken θα κυκλοφορήσει το νέο ελαστικό αυτοκινήτου Sincera SN110 στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα μέσα Μαρτίου του 2020, σε 49 μεγέθη για ζάντες από 14 έως 16 ".  Το νέο ελαστικό της ιαπωνικής εταιρίας θα έχει χαρακτηριστικά των premium ελαστικών, αλλά θα απευθύνεται σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής. Έχει ήδη αξιολογηθεί με Α στην πρόσφυση στο βρεγμένο στην ευρωπαϊκή ετικέτα και σύμφωνα με την Falken θα προσφέρει αρίστη ασφάλεια και θα έχει μεγάλο προσδόκιμο ζωής.

To Golf 8 θα φοράει Vredestein
Τρία μοντέλα της Vredestein έχουν εγκριθεί ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για την τελευταία γενιά του Volkswagen Golf. Το Golf 8 θα διατίθεται με το Vredestein Sportrac 5 σε μέγεθος 195 / 65R15. Για αυτούς που θα χρειαστούν χειμερινά ελαστικά μπορούν να πάρουν το Vredestein Wintrac Pro στην ίδια διάσταση ή το Snowtrac 5 σε μέγεθος 205 / 55R16.

Νέα hi tech αποκτήματα της Goodyear
Η Goodyear αγόρασε δύο προσομοιωτές οδήγησης κατηγορίας VI για την ανάπτυξη ελαστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός δυναμικού μοντέλου, για την ενίσχυση της ανάπτυξης των ελαστικών της. Συγκεκριμένα επέλεξε έναν συμπαγή προσομοιωτή, ο οποίος τοποθετήθηκε στο κέντρο καινοτομίας της εταιρείας στο Λουξεμβούργο, και έναν δυναμικό οδηγό, Simulator DiM250 (Driver-in-Motion), που θα εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις της στο Akron, Ohio, τους επόμενους μήνες.
Παράλληλα παρουσίασε  το «AndGo», μια πλατφόρμα εξυπηρέτησης οχημάτων που συνδυάζει το λογισμικό πρόβλεψης και το δίκτυο εξυπηρέτησης των ΗΠΑ για στόλους οχημάτων. Αυτή τη στιγμή διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές των ΗΠΑ, ωστόσο η Goodyear δηλώνει ότι θα επεκτείνει την εφαρμογή και σε άλλες χώρες, έως τα μέσα του 2020.

160 εκατ. ευρώ επένδυση της Bridgestone
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του εργοστασίου της Bridgestone στο Πόζναν της Πολωνίας. Η επένδυση της θα κοστίσει τουλάχιστον 160 εκατ. ευρώ. 
 
Κορυφή για την Michelin
Ο κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών είναι - σύμφωνα με το περιοδικό Forbes - η Michelin. Επιπλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση (στην κατηγορία «Μέρη αυτοκινήτων») στη λίστα με τις  πιο διακεκριμένες εταιρείες του κόσμου για το 2020.
 
Η Hankook παραμένει στο πλευρό των «Μερένχες»
Hankook και Ρεάλ Μαδρίτης επέκτειναν την συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια. Η νέα χορηγική συμφωνία, η οποία θα ισχύει μέχρι την σαιζόν 2022-23, ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Santiago Bernabéu, με την παρουσία των Florentino Pérez, προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης και του Sang Hoon Lee, πρόεδρου της Hankook Tire στην Ευρώπη. 
 
Εγκαίνια για την Linglong
Μια τελετή πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα για την επίσημη έναρξη της παραγωγής ελαστικών αυτοκινήτων στη μονάδα Hubei της Linglong στο Jingmen της Κίνας.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.