Τα Falken EuroAll Season AS210 ανήκουν στα ελαστικά 4 εποχών και καλύπτουν τον νέο νόμο περί… χιονο-αλυσίδων!

Τα Falken EuroAll Season AS210 ανήκουν στα ελαστικά 4 εποχών και καλύπτουν τον νέο νόμο περί… χιονο-αλυσίδων!

Το Falken EuroAll Season AS210 διαθέτει πέλμα που διώχνει τα νερά, δεν γλιστράει στο βρεγμένο. Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι. Βγάζει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (αντοχή στη φθορά).

Το Falken EuroAll Season AS210 διαθέτει πέλμα που "διώχνει" τα νερά, δεν γλιστράει στο βρεγμένο. Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι. Βγάζει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (αντοχή στη φθορά).

  • Τα Falken EuroAll Season AS210 ανήκουν στα ελαστικά 4 εποχών και καλύπτουν τον νέο νόμο περί… χιονο-αλυσίδων!
  • Το Falken EuroAll Season AS210 διαθέτει πέλμα που διώχνει τα νερά, δεν γλιστράει στο βρεγμένο. Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι. Βγάζει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (αντοχή στη φθορά).

Τest ελαστικών Falken EuroAll Season AS210: 4 εποχών και Μ+S

19239 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2022

Το EuroAll Season AS210 αποτελεί τη νέα πρόταση της Falken στην κατηγορία των all-season ελαστικών, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των δοκιμαστών σε Διεθνές Συγκριτικό Test ελαστικών. Με πέλμα που "διώχνει" τα νερά, δεν γλιστράει στο βρεγμένο. Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι. Βγάζει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (αντοχή στη φθορά).

ΕΛΑΣΤΡΑΚ ΑΕ

Η κατηγορία των ελαστικών 4 εποχών, με πολλά, καινούργια και προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής προιόντα, δείχνει να διεκδικεί περισσότερο πλέον την προτίμηση των κατόχων αυτοκινήτου, σε σχέση με την δημοφιλή κατηγορία των θερινών ελαστικών.
 


Το Falken EuroAll Season AS210 διαθέτει πέλμα που

Το Falken EuroAll Season AS210 διαθέτει πέλμα που "διώχνει" τα νερά, δεν γλιστράει στο βρεγμένο. Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι. Βγάζει μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (αντοχή στη φθορά).

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Falken EuroAll Season AS210: Καλύπτουν και τον νέο νόμο περί… χιονο-αλυσίδων!

Παρατηρείται λοιπόν μία αυξητική τάση στην ζήτηση (των τελευταίων μηνών), ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και εξαιτίας της τελευταίας σχετικής νομοθεσίας που επιβάλλει στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών να φέρουν στο αυτοκίνητό τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, όπως χιονοκουβέρτες ελαστικών ή ελαστικά 4 εποχών (που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου με την ένδειξη M+S).

Ένα από αυτά, τα ελαστικά που η ζήτηση τους ακολουθεί αυτή την αυξητική τάση (και λόγω του value for money χαρακτήρα τους) αφορά την πρόταση της Falken, η οποία ακούει στο όνομα EuroAll Season AS210.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε πρόσφατο διεθνές Test ελαστικών 4 εποχών, το Falken EuroAll Season AS210  προκρίθηκε από 30 συνολικά ελαστικά που αρχικά συμμετείχαν στις δοκιμασίες. Μπήκε στους 15 φιναλίστ που συμμετείχαν στην τελική φάση του test και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των δοκιμαστών, συνδυάζοντας τον «value for money» χαρακτήρα με τις ισορροπημένες επιδόσεις του σε όλες τις συνθήκες. Το ελαστικό έλαβε μέρος στις εξαντλητικές δοκιμασίες, ενώ εξετάστηκε σε κάθε συνθήκη και τερέν (συμπεριλαμβανομένου χιονισμένου και παγωμένου οδοστρώματος).


Falken EuroAll Season AS210: Ελαστικό 4 εποχών και Μ+S σήμανση
- Με πέλμα που “διώχνει” τα νερά – Δεν γλιστράει στο βρεγμένο
- Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι
- Με M+S σήμανση. Καλύπτει τον νέο νόμο περί… χιονο-αλυσίδων
- Tιμή γύρω στο 100ρικο – Top χιλιομετρική απόδοση - Value for money !

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά, πως αξιολόγησαν οι κριτές το συγκεκριμένο ελαστικό.
 

Καλή οδηγική συμπεριφορά στο χιόνι - Mειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος

Το προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής ελαστικό, χάρη στο νέο μοτίβο σε σχήμα V και τις  βαθύτερες αυλακώσεις που διαθέτει, έδειξε αρκετά καλές επιδόσεις στις δοκιμασίες σε βρεμένο και χιονισμένο οδόστρωμα, με τους κριτές να χαρακτηρίζουν πως έχει καλή οδηγική συμπεριφορά και κρατήματα, ενώ χρειάστηκε μικρότερη απόσταση για να φρενάρει στο χιόνι.
 

Με πέλμα που “διώχνει” τα νερά – Δεν γλιστράει στο βρεγμένο

Η τεχνολογία των αυλακώσεων του EuroAll Season AS210 συνεισφέρει με τη σειρά της στην βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού, γεγονός που βελτιστοποιεί την απόδοσή του στο βρεγμένο οδόστρωμα, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την αντίσταση στην υδρολίσθηση.

Σημαντικό χαρακτηριστικό που επισημάνθηκε κατά τις μετρήσεις, το ότι παρά τις εξαντλητικές δοκιμασίες (στις οποίες υπεβλήθει), το ελαστικό παρουσίασε υψηλή χιλιομετρική απόδοση και αντοχή στη φθορά, πράγμα που σημαίνει πως θα «αντέξει» για περισσότερα χιλιόμετρα μέχρι την αλλαγή του, προσθέτωντας έτσι “πόντους” στον Vallue for Money χαρακτήρα του.
 

Value for money και τιμή γύρω στο 100ρικο

Εκτός όμως από την μεγάλη αντοχή στη φθορά που παρουσίασαν τα ελαστικά Falken στο Test, δεν γίνεται να μην αναφερθεί και η τιμή τους (παίζουν κοντά στο 100ρικο : τιμή αγοράς χωρίς τοποθέτηση), συνεισφέροντας στο οικονομικό προφίλ του και αποτελώντας μία από τις πιο προσιτές και ασφαλείς επιλογές στην αγορά των ελαστικών 4 εποχών.

Σημειώστε πως  το  Falken EuroAll Season AS210 είναι διαθέσιμο σε 67 μεγέθη, για τροχούς 13-19 ιντσών καλύπτοντας έτσι όλα τα δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτου, από την μίνι έως και την D-SUV κατηγορία.


 

Κέντρισε το ενδιαφέρον σε διεθνές συγκριτικό Test. Falken AS210: ελαστικό 4 εποχών!

- Πέλμα που “διώχνει” τα νερά – Δεν γλιστράει στο βρεγμένο
- Φρενάρει γρηγορότερα στο χιόνι
- Με M+S σήμανση. Καλύπτει τον νέο νόμο περί… χιονο-αλυσίδων
- Tιμή γύρω στο 100ρικο – Top χιλιομετρ. απόδοση - Value for money !

Smart premium μάρκα με ελαστικά που κατακτούν μερίδια προτίμησης (με  επιδόσεις
σε διεθνή
tests και friendly budget χαρακτήρα τιμών λιανικής). Επιδόσεις  ή τιμές;
Ποιο κριτήριο επιλογής ελαστικών υπερτερεί για εσάς; Τι λέτε;