Tο καλό Ελαστικό θέλει τον ειδικό του!

5036 Επισκέψεις στο άρθρο

Οne stop shop Kόκορης Ελαστικά ! Για Ελαστικά & για αναλώσιμα-αξεσουάρ αυτοκινήτου. Aξεσουάρ, ζάντες, μπαταρίες, υαλοκαθαριστήρες, υπηρεσίες service για ελαστικά (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), αμορτισέρ, τακάκια φρένων, δισκόπλακες και ένα από τα καλύτερα & πιο πλήρη πρατήρια καυσίμων.

Σήμερα όλες οι εταιρίες ελαστικών κατασκευάζουν προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας (που εξασφαλίζουν μεταξύ των άλλων προτερημάτων των ελαστικών και μεγάλες αντοχές).Παρ' όλα αυτά , παράγοντες όπως, ζημιές (φανερές ή κρυφές) από χτυπήματα, λακούβες, καβάλημα πεζοδρομίου ή παράγοντες όπως: γήρανση, φθορά λόγω κακής χρήσης, κλπ. μειώνουν τη διάρκεια ζωής του ελαστικού σας ή τα καθιστούν επικίνδυνα για την ασφάλεια σας.     

4 αστέρων υπηρεσίες!
Στην επιχείρηση «Κόκορης Ελαστικά» διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή και στο service ελαστικών. Με focus στην οδική ασφάλεια και "όπλο" το υψηλό expertise τους έχουν χτίσει όνομα και φήμη ως  επαγγελματίες που πρώτα κάνουν ποιοτική διάγνωση της κατάστασης των ελαστικών σας, έπειτα σας συμβουλεύουν τι να κάνετε- τι όχι και στο τέλος σας προτείνουν ΛΥΣΕΙΣ (και μάλιστα οικονομικές)! Στις εγκαταστάσεις της, θα βρείτε υπηρεσίες 4 αστέρων και ελαστικά  από επώνυμες εταιρίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ! Τα επώνυμα brands (μάρκες ελαστικών) που διαθέτει περιλαμβάνουν και premium και budget μάρκες.

Σημειώστε πως η «Κόκορης Ελαστικά» διαθέτει και κινητή μονάδα service! Μπορείτε να τους καλέσετε να σας δώσουν προσφορά για ελαστικά ή και να έρθουν να σας επισκευάσουμε το «τραυματισμένο» ελαστικό σας.
Επίσης θα βρείτε αξεσουάρ, ζάντες, μπαταρίες, υαλοκαθαριστήρες, υπηρεσίες service για ελαστικά (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας), αμορτισέρ, τακάκια φρένων, δισκόπλακες και ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη πρατήρια καυσίμων της ευρύτερης περιοχής (διαθέτει από καύσιμα οχημάτων και πετρέλαιο θέρμανσης μέχρι φιάλες υγραερίου και καυσόξυλα)!     

Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην καλή Ευθυγράμμιση (για την ο-ΔΙΚΗ ΣΑΣ ασφάλεια)
 Mε την ευθυγράμμιση ο ειδικός επαγγελματίας ελέγχει το εμπρός και πίσω σύστημα του αυτοκινήτου σας. Κάθε όχημα από τον κατασκευαστή του, έχει καθορισμένες προδιαγραφές ευθυγράμμισης. Η απόκλιση από αυτές, φθείρουν γρήγορα και ανομοιόμορφα τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, κυρίως όμως σε μεσαίες και υψηλές ταχύτητες, επηρεάζουν τον έλεγχο κατά την οδήγηση, μειώνοντας σημαντικά την ασφάλειά σας.
Κύριες ενδείξεις για έλεγχο ευθυγράμμισης είναι τα κενά της περιστροφής του τιμονιού και το τράβηγμα του αυτοκινήτου αριστερά - δεξιά κατά την οδήγηση.Συνιστάται προληπτικός έλεγχος, μια φορά το χρόνο. Ενώ ένα προγραμματισμένο ραντεβού για την εργασία σας κατόπιν τηλεφώνου στο  210 9210208, θα σας εξοικονομήσει και χρόνο !

 Στην «Κόκορης Ελαστικά» εξυπηρετήστε άμεσα, χωρίς συνωστισμό και σε περιβάλλον που τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί (διαθέτει 5 διαφορετικούς τρόπους και δέχεται τις δημοφιλέστερες πιστωτικές κάρτες).