2+1 λόγοι για να εγκαταστήσετε Racechip στο αυτοκίνητο

6915 Επισκέψεις στο άρθρο

Κακά τα ψέματα. Δεν σας αρκεί να οδηγείτε απλώς για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Θέλετε ταχύτητα. Και παράλληλα ασφάλεια. Με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Ναι! Αρκεί να εγκαταστήσετε το RaceChip RS στο αυτοκίνητό σας.

Το RaceChip RS είναιένα νέο ανεπτυγμένο λογισμικό που συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα. Είναι σχεδιασμένο με προδιαγραφές που να εξυπηρετούν την εγκατάστασή του, ανάλογα με το κάθε μοντέλο αυτοκινήτου. Παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου κάθε παραμέτρου ελέγχου του λογισμικού μέσω εφαρμογής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας και εξασφαλίζει την πλήρη απόδοση του κινητήρα συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του.
Με την εγκατάσταση του RaceChip RS στο αυτοκίνητό σας εξασφαλίζετε:
  • Περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή στρέψης
Το RaceChip RS συμβάλλει στην αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής στρέψης του αυτοκινήτου σας σε ποσοστό που φτάνει το 30%, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον κινητήρα να απελευθερώσει την πλήρη δυναμική του. Ταυτόχρονα αξιοποιείται η μέγιστη δυνατότητα του κινητήρα μέσα από ένα παρεχόμενο σύστημα 6 επιπέδων βελτίωσης. Για σας, αυτό σημαίνει αύξηση της δυναμικής του κινητήρα και άρα, της ταχύτητας.
  • Εγγυημένη απόδοση όσο και προστασία του κινητήρα
Με τη χρήση του RaceChip RS η ταχύτητα δεν αποτελεί πια ρίσκο. Αυτό γιατί το RaceChip RS διαθέτει το απόλυτο σύστημα προστασίας του κινητήρα. Διαθέτει, επίσης, ηλεκτρονικό κύκλωμα με σύστημα νανοτεχνολογίας ώστε να παρέχεται προστασία από την υγρασία ενώ προστασία εξασφαλίζεται και από την υπερθέρμανση.
  • Φθηνότερη Κατανάλωση
Η εγκατάσταση του RaceChip RS μειώνει έως και 15% την κατανάλωση καυσίμων. Η αύξηση της ροπής στρέψης σας δίνει τη δυνατότητα να οδηγείτε με χαμηλότερη κατανάλωση σε ποσοστό που φτάνει έως και το 1 λίτρο ανά 100 χιλιόμετρα. Έτσι, απολαμβάνετε ταχύτητα, μεγάλες διαδρομές και όλα αυτά, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Εγκαταστήστε κι εσείς το μαγικό κουτί στο αυτοκίνητό σας και δείτε την οδήγηση να εξελίσσεται σε μια μοναδική εμπειρία ταχύτητας, μέσα από την άνεση που θα σας δώσει η εγγυημένη ασφάλεια του κινητήρα όσο και της τσέπης σας!
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ