Αξιόπιστος έλεγχος σε σύγχρονες εγκαταστάσεις!

4259 Επισκέψεις στο άρθρο

Θα τα βρείτε στο Ι.ΚΤΕΟ Παλλήνης

Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου, μπορεί να σε γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο).

Φυσικά ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγείς ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», σε «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να λάβεις ένα αξιόπιστο έλεγχο θα πρέπει να επιλέξεις ένα  Κτέο με εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό.  Να προσφέρει τις υπηρεσίες σε μικρό χρόνο από εκπαιδευμένο προσωπικό. Να διαθέτει ποιότητα στις υπηρεσίες ελέγχου, σε καλές Τιμές και παροχές.

Το ΙΚΤΕΟ Παλλήνης διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις 6500 m2 , οι οποίες διαθέτουν τα απαραίτητα μηχανήματα για να πραγματοποιηθεί αξιόπιστος και ασφαλής έλεγχος στο αυτοκίνητο σας, στον ελάχιστο χρόνο και στις καλύτερες τιμές. Μάλιστα είναι έτσι διαμορφωμένος ο χώρος, έτσι ώστε όταν βρίσκεστε στην κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής να βλέπετε το όχημα σας την στιγμή που περνά τον έλεγχο.

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Αναλυτικότερα  στο Ι.ΚΤΕΟ Παλλήνης θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Έλεγχος ΚΤΕΟ
  • Κάρτα καυσαερίων
  • Εκούσιος τεχνικός έλεγχος
  • Υπενθύμιση ελέγχου