Μέσω της εφαρμογής έχεις αδιάλειπτη επαφή με το όχημα σου σε ζωντανό χρόνο με ακριβή χιλιόμετρα κίνησης και την ακριβή διάρκεια στάσεων ή σταθμεύσεων που πραγματοποιεί.

Μπορείς να διαλέξεις σε διάφορα προϊόντα MetaTrak τα οποία διαθέτουν και 3 χρόνια εγγύηση.

Θα το βρείτε στη Meta System, η οποία προσφέρει εγγυημένη προστασία και ασφάλεια

Αντικλεπτική προστασία από το… διάστημα!

6811 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να ελέγξεις το όχημα σου από μακριά χρησιμοποιώντας το κινητό σου τηλέφωνο; Με το MetaTrak της MetaSystem, η αντικλεπτική προστασία περνάει σε άλλη διάσταση. Πως; Απλά χρησιμοποιώντας ένα κινητό και έναν δορυφόρο.

Τι είναι το MetaTrak;
 
Πρόκειται για ένα εξελιγμένο τηλεματικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται την πλήρη και ολοκληρωμένη προστασία του οχήματος σου. Τοποθετείται σε όλους τους τύπους οχημάτων και μπορεί να «συνεργαστεί» με οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού. Δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να ελέγχει τη χιλιομετρική καταγραφή του οχήματός του, καθώς και τη μέτρηση της μπαταρίας του άμεσα και εύκολα. Ταυτόχρονα διαθέτει μία προ εγκατεστημένη κάρτα sim Machine to Machine (Μ2Μ), η οποία παρέχει αδιάλειπτη πρόσβαση στην υπηρεσία και παγκόσμια κάλυψη χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Τί σου παρέχει το MetaTrak;
 
Παρακολούθηση «24/7» από το tablet ή το κινητό σου!
Όπως το διάβασες! Μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του οχήματός  σου από το smartphone, το tablet ακόμη και τον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή. Σου δίνει τη δυνατότητα να το παρακολουθείς και να μπορείς να το εντοπίσεις σε πραγματικό χρόνο, αλλά ακόμα και όταν δεν μπορείς να είσαι «φρουρός» πάνω από την οθόνη, το MetaTrak φροντίζει να σου στείλει  ειδοποιήσεις μέσω push notification, sms  και e-mail, για να σε ενημερώσει σε περίπτωση ενεργοποίησης του συναγερμού, πτώσης της μπαταρίας του οχήματος, αποσύνδεση από την μπαταρία, ρυμούλκηση ή τρακάρισμα.
Ειδικά στην περίπτωση τρακαρίσματος, μπορεί να σου παρέχει αναλυτικό διάγραμμα όπου αναλύονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Συμπέρασμα;  Τέρμα το άγχος για κατάθεση από μάρτυρες, αν υπάρχουν. , Ο μάρτυρας είναι πάντα μαζί σου!

Σε περίπτωση κλοπής;
 
Ακινητοποίησε το όχημά σου με ένα κλικ!

Το MetaTrak σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τον κινητήρα με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής.

Για να πετύχει αυτό, υπάρχουν δύο τρόποι.  Εφόσον το όχημα έχει εγκατεστημένο  τον εντολέα διακοπής κινητήρα, η απενεργοποίηση μπορεί να επιτευχθεί είτε  μέσω εντολής  του χρήστη από την εφαρμογή για εμπλοκή κινητήρα και απεμπλοκή , είτε χρησιμοποιώντας ένα μικρό κοντρόλ για αυτόματη εμπλοκή και απεμπλοκή του κινητήρα κάθε φορά
Ποια πακέτα υπάρχουν;
 
2 πακέτα για να διαλέξεις και 3 χρόνια εγγύηση!

 Τα πακέτα προστασίας είναι δύο, το Βasic και το Plus, και διαφέρουν ανάλογα  με το επίπεδο προστασίας που θέλεις αλλά και την «τσέπη» σου.
Ωστόσο, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε διάφορα προϊόντα MetaTrak τα οποία διαθέτουν και 3 χρόνια εγγύηση.

Meta System: Εγγυημένη προστασία και ασφάλεια

Η ΜetaSystem βρίσκεται στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1978, ενώ από το 1994 είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ιταλικού κατασκευαστικού οίκου METASYSTEM SPA στο χώρο των συστημάτων συναγερμού – συστημάτων ασφαλείας και εφαρμογών τηλεματικής. Συνεργάζεται διαχρονικά με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες  αυτοκινήτων ,ενώ τα προϊόντα της συνοδεύονται από πλήρη τεχνική υποστήριξη, διαρκές service και ισόβια εγγύηση.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε:
  • Συναγερμούς αυτοκινήτου
  • Navigation Multimedia
  • Συναγερμούς μοτοσυκλέτας
  • Συναγερμούς σπιτιού
  • Συστήματα παρκαρίσματος
  • Προβολείς LED
  • Bluetooth Car Kit
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

  • CADENCE HELLAS

    CADENCE HELLAS

    Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
     2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΛΑΣΥΝ

    ΕΛΑΣΥΝ

    Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
     2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ