Ασφάλιση; Την καλύτερη ή την βασική;

3516 Επισκέψεις στο άρθρο

Top υπηρεσίες σε τιμή necessary πακέτου ζητούν ιδανικά οι ασφαλισμένοι! Ποιος μπορεί όμως να τα έχει όλα σε μια εποχή με δυσμενείς οικονομικές συνθήκες; Πάντως οι ασφαλισμένοι εξασφαλίζουν αρκετά!

Αναμφίβολα οι ασφαλισμένοι επιλέγουν τις αναγκαίες (necessary) καλύψεις και όχι τις top, επισημαίνουν κορυφαία στελέχη της αγοράς. ΠαρΆ όλα αυτά, επιλέγοντας το πακέτο με τις υποχρεωτικές δια του νόμου καλύψεις, οι ασφαλισμένοι συχνά αποκτούν και έξτρα καλύψεις. Ορισμένες από αυτές, μάλιστα, θεωρούνται απολύτως αναγκαίες όπως η Φροντίδα Ατυχήματος.
 
Προαιρετικά, βέβαια, διατίθεται μεγάλη γκάμα καλύψεων και υπηρεσιών που προστατεύουν πλήρως τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του. Κάποιες από αυτές θεωρούνται απαραίτητες. Δυστυχώς όμως, όπως τονίζουν στελέχη της αγοράς, αν και οι εταιρείες έχουν προσαρμόσει χαμηλά το κόστος, οι ασφαλισμένοι δεν τις περιλαμβάνουν στις επιλογές τους. Ακόμη και όταν γνωρίζουν ότι με την κάλυψη αυτή «γλιτώνουν λεφτά» αφού το κόστος τους είναι χαμηλότερο από τη ζημία που θα κληθούν να καλύψουν.
 
(Εθνική)
Τάση, η μεγαλύτερη κάλυψη με το οικονομικότερο ασφάλιστρο!


Η Εθνική Ασφαλιστική γνωρίζοντας τις ανάγκες των οδηγών, έχει δημιουργήσει πακέτα με ιδανικό συνδυασμό καλύψεων και τιμής που άπτονται των σύγχρονων αναγκών του οδηγού.
Τα βασικά πακέτα κάλυψης της Εθνικής Ασφαλιστικής με την επωνυμία FullAuto, διακρίνονται σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με το πόσες και ποιες καλύψεις επιθυμεί ο πελάτης.

Τα πακέτα “Full Auto” βασίζονται στη φιλοσοφία της μεγαλύτερης δυνατής κάλυψης με το οικονομικότερο ασφάλιστρο και προσφέρουν:
  • Πρωτοποριακές και Ουσιαστικές Καλύψεις & Παροχές (κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, εγγύηση ασφαλίστρου κ.α.)
  • Προσιτά Ασφάλιστρα με εκπτώσεις και προνόμιαπαροχών. Δίνονται ειδικές εκπτώσεις σε οικογένειες που ασφαλίζουν περισσότερα του ενός οχήματα, ή σε πελάτες που διατηρούν και άλλο ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο (ζωής, πυρόςκ.λπ) στην Εθνική Ασφαλιστική.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου. Το ασφάλιστρο παραμένει σταθερό ακόμη και σε περίπτωση εμπλοκής του ασφαλισμένου σε έως δύο ζημιογόνα ατυχήματα με υπαιτιότητά του, κατά το χρονικό διάστημα ενός έτους συνεχούς ασφάλισης.
  • Φροντίδα Ατυχήματος με άμεση βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος
  • Κάλυψη Νομικής Προστασίας αναλαμβάνοντας για λογαριασμό του ασφαλισμένου τα έξοδα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υποστήριξη των έννομων συμφερόντων του.
  • Προνομιακές Υπηρεσίες στα Συνεργαζόμενα Συνεργείαμε την Εθνική Ασφαλιστική (απευθείας κάλυψη , εκπτώσεις στα service, αυτοκίνητο αντικατάστασης, doortodoorυπηρεσίες κτλ)
  • Οδική –Ταξιδιωτική – Ιατρική Βοήθεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό (προαιρετική κάλυψη)
  • `Αμεση και Γρήγορη Αποζημίωση των ζημιών του οχήματος με απλές διαδικασίες
  • Επιβράβευση των πιστών πελατών και προσεκτικών οδηγών. Σε κάθε ετήσια ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και εφόσον το ασφαλισμένο αυτοκίνητο δεν έχει προκαλέσει ζημιές, ανταμείβει τον πελάτη προσφέροντάς του πρόσθετη σημαντική έκπτωση στο ασφάλιστρο που καταβάλλει.
  • Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική, γνωρίζοντας ότι η αξία της φροντίδας της υγείας αλλά και της πρόληψης είναι μεγάλη για τον καθένα μας, στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου οχήματος, προσφέρει προνομιακές παροχές υγείας για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου και την οικογένειά του, μέσω της μοναδικής συμφωνίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών ( δωρεάν ετήσιο Check-Up για τον κάτοχο συμβολαίου στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στα Νοσοκομεία του Ομίλου κ.λπ.)
Τα πακέτα επιλέγονται από τους πελάτες μας, ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες, σύμφωνα με την ανάλυση αναγκών που έχουν κάνει σε συνεργασία με τον ασφαλιστή μας. Επομένως, δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μαζική τάση επιλογής πακέτων στον κλάδο, εφόσον η επιλογή δεν γίνεται με κύριο γνώμονα την τιμή, αλλά με γνώμονα την εξασφάλιση του πελάτη/οδηγού. 

Αυτό που παρατηρούμε σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία παραγωγής ασφαλίστρων του 2018,είναι μια τάσηζήτησης των πακέτων που προσφέρουν πλήρη κάλυψη του οδηγού από τους συνηθέστερους κινδύνους (όπως κλοπή, φυσικά φαινόμενα κ.α) πέραν της υποχρεωτικής από το νόμο Αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Οι μη υποχρεωτικές καλύψεις που διαπιστώνεται ότι έχουν μεγαλύτερο  ποσοστό προτίμησης, σύμφωνα με τα στοιχεία των  σε ισχύ υφιστάμενων συμβολαίων της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι, με σειρά κατάταξης:
  1. Νομική Προστασία
  2. Θραύση Κρυστάλλων (προαιρετική)    
  3. Οδική βοήθεια (προαιρετική)                  
  4. Πυρός, Κλοπή, Φυσικά Φαινόμενα
  5. Ίδιες Ζημιές
 
Από τα στοιχεία της Ενώσεως προκύπτει ότι :

Οι συχνότερες ζημιές που εμφανίζονται προς αποζημίωση στον κλάδο αυτοκινήτων της εγχώριας αγοράς για την κατηγορία των επιβατικών ΕΙΧ, (σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ) φαίνεται ότι είναι με σειρά προτεραιότητας:

Αστική Ευθύνη (για Υλικές Ζημιές και Σωματικές Βλάβες): 6,99 %
Θραύση Κρυστάλλων:                                                               4,14%
Ζημιές Ιδίου Οχήματος:                                                             2,01%
Κλοπή:                                                                                         0,88%

Τα πακέτα της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχουν τις καλύψεις αυτές είτε μέσα στο πακέτο, είτε προαιρετικά, εξασφαλίζοντας έτσι τον πελάτη από τις πιθανότερες ζημιές που μπορεί να αντιμετωπίσει ως οδηγός, παρέχοντας επιπλέον προστασία και πλήρη κάλυψη στον ίδιον και το όχημά του.

 Γ. Αβραμίδης (Μινέττα)
Επιλέγοντας και προληπτικές καλύψεις, εξοικονομείς χρήματα !

 
Το βασικό πακέτο ασφάλισης, το οποίο περιλαμβάνει τις απαραίτητες από τον νόμο καλύψεις, είναι το πακέτο που προτιμούν οι ασφαλισμένοι, υπογραμμίζειο κ. Γιάννης Αβραμίδης, Προϊστάμενος Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου του Κλάδου Αυτοκίνητων της Μινέττα.
 
Ο κ. Αβραμίδης τονίζει, πάντως, ότι η Μινέττα, στην προσπάθειά της να βρίσκεται κοντά στον ασφαλισμένο δίνοντας έμφαση στις ουσιαστικές καλύψεις, συμπεριλαμβάνει ακόμα και στο βασικό πακέτο ασφάλισης μοναδικές καλύψεις και παροχές, όπως το Επίδομα Ολοσχερούς καταστροφής του οχήματος, η διασταυρούμενη ευθύνη μελών οικογενείας αλλά και το δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (check up).           
 
Ωστόσο, καλύψεις όπως,κλοπή (ολική και μερική), πυρκαγιά, θραύση κρυστάλλων και βέβαια η οδική βοήθεια, θα πρέπει να βρίσκονται στις προτιμήσεις  των ασφαλισμένων, υπογραμμίζει ο κ. Αβραμίδης τονίζοντας ότι η Μινέττα έχει προσαρμόσει το κόστος σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι προσιτό στον κάτοχο –οδηγό του οχήματος. Δυστυχώς,όμως,ο ασφαλισμένος δεν τις επιλέγει λόγω της έλλειψης ασφαλιστικής συνείδησης και της οικονομικής δυσχέρειας που επικρατεί.
 
Όμως, οι καλύψεις πέραν των υποχρεωτικών παρέχουν στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων  σε περίπτωση μιας πιθανής ζημιάς, τονίζει ο κ. Αβραμίδης καταλήγοντας: «Όσο καλύτερα περιφρουρούμε ασφαλιστικά την περιουσία μας σε τόσο ευνοϊκότερη θέση θα βρισκόμαστε όταν επέλθει ο κίνδυνος».
 
Τζ. Αναγνωστάκη (Υδρόγειος)
Σωστή αξιολόγηση αναγκών και καλύψεις της δύσκολης στιγμής!

 
Τα οικονομικά πακέτα προτιμούν οι ασφαλισμένοι, αναφέρει και η κα Τζένη Αναγνωστάκη, Διευθύντρια Έκδοσης Κλάδου Οχημάτων της Υδρόγειος Ασφαλιστική. Στην κατηγορία αυτή η εταιρεία διαθέτει τα πακέτα ECO και BASIC, τα οποία, εκτός από την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων από ατύχημα, περιέχουν και άλλες καλύψεις και υπηρεσίες που εξασφαλίζουν στον ασφαλισμένο επιπλέον προστασία και διευκόλυνση, εξηγεί η κα Αναγνωστάκη.
 
Αν ο πελάτης επιθυμεί επιπλέον προστασία, η επιλογή των καλύψεων εξαρτάται πάντα από τις ιδιαίτερες ανάγκες του, υπογραμμίζει. Οι καλύψεις που αφορούν τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής του αυτοκινήτου -κλοπή, φωτιά, φυσικά φαινόμενα- προτιμώνται ιδιαίτερα, ενώ, σε μικρότερο ποσοστό και σε «υψηλότερες» κατηγορίες (π.χ. για καινούρια αυτοκίνητα), ζητώνται οι καλύψεις ίδιων ζημιών (μεικτή ασφάλιση) και θραύσης κρυστάλλων. «Όλες οι παραπάνω καλύψεις παρέχονται από την Υδρόγειο Ασφαλιστική ως μέρος ολοκληρωμένων πακέτων, ώστε να εξασφαλίζεται προνομιακό κόστος για τους πελάτες μας», τονίζει η κα Αναγνωστάκη, αναφέροντας ότι η σωστή αξιολόγηση των αναγκών μας και η επιλογή ενός ασφαλιστικού προγράμματος που παρέχει τον κατάλληλο για εμάς συνδυασμό κάλυψης - κόστους, αποτελεί σε κάθε περίπτωση την πιο σοφή επιλογή. «Κοστίζει περισσότερο στον πελάτη το να μην έχει τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη και να κληθεί, τη δύσκολη στιγμή μιάς απώλειας ή καταστροφής, να καλύψει μόνος του τη ζημιά».
 
Απ. Μπετχαβάς (myDirect)
Οι σημερινές οδικές συνθήκες επιβάλλουν σωστή επιλογή καλύψεων

 
Περισσότεροι από τους μισούς ασφαλιζόμενους της myDirect προτιμούν κατά κύριο λόγο τα πακέτα με τις απαραίτητες από το νόμο καλύψεις (πακέτα Economic & Basic), επισημαίνει ο κ. Απόστολος Μπετχαβάς, Managing Director της myDirect, υπογραμμίζοντας όμως ότι «ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν πλέον πακέτα Πυρός/Κλοπής για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο».
 
Οι σημερινές οδικές συνθήκες επιβάλλουν τη σωστή επιλογή καλύψεων εκ μέρους του κατόχου, ανεξάρτητα από το αν αυτές οι καλύψεις θεωρούνται υποχρεωτικές εκ του νόμου. Για παράδειγμα ουσιαστικά απαραίτητη, αν και όχι υποχρεωτική από το νόμο, θεωρείται η πλήρης οδική βοήθεια, καθώς και η κάλυψη έναντι θραύσης τζαμιών. Η μεγάλη πλειοψηφία των πελατών μας συμπεριλαμβάνουν αυτές τις καλύψεις στα πακέτα τους, ως προαιρετικές, αναφέρει ο κ. Μπετχαβάς.
 
Καλύψεις, που συγκαταλέγονται ανάμεσα σε εκείνες με τις οποίες ο ασφαλισμένος μπορεί να «γλιτώσει» χρήματα, όπως και με τη Νομική Προστασία -κάλυψη με όφελος το οποίο δεν «φαίνεται» εύκολα κατά τη στιγμή επιλογής ασφαλιστικού πακέτου- με την οποία η ασφαλιστική καλύπτει τα δικαστικά έξοδα εφόσον μία υπόθεση πάρει τη νομική οδό. Σπανιότερα οι καλύψεις ολικής κλοπής ή ιδίων ζημιών θα μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, αν και το κόστος τους είναι υψηλότερο (ειδικά στην περίπτωση που η ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος είναι υψηλή).
 
Κ. Ευσταθόπουλος (Δύναμις)
Οι απαραίτητες, παρότι προαιρετικές, καλύψεις, δεν αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους.

 
Το βασικό κριτήριο επιλογής ασφάλειας αυτοκινήτου παραμένει η τιμή και οι  ασφαλισμένοι εστιάζουν κατά κύριο λόγο στις βασικές, υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις, εξαιτίας της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας και της έλλειψης ασφαλιστικής συνείδησης των Ελλήνων, επιβεβαιώνει κι ο κ. Κίμων – Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Επιχειρησιακός & Τεχνικός Διευθυντής της Δύναμις Ασφαλιστική.
 
Οι εταιρίες προσπαθούν να δίνουν επιπλέον παροχές στους πελάτες, βελτιώνοντας τους όρους των ασφαλιστηρίων. «Η Δύναμις Ασφαλιστική διαθέτει προγράμματα ευέλικτα και σωστά κοστολογημένα, πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών/κόστους», επισημαίνει ο κ. Ευσταθόπουλος.
 
«Εμείς στη ΔΥΝΑΜΙΣ πιστεύουμε ότι όλες οι προαιρετικές καλύψεις είναι χρήσιμες στον  ασφαλισμένο. Ωστόσο, αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιες, αυτές είναι η νομική προστασία και η οδική βοήθεια. Παράλληλα, στις απαραίτητες καλύψεις αξίζει να συμπεριλάβουμε την κλοπή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν αφορά παλαιά οχήματα-  και την κάλυψη καιρικών φαινομένων», τονίζει ο κ. Ευσταθόπουλος.
 
Το κόστος των καλύψεων διαμορφώνεται από πολλούς παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι το πλήθος των ασφαλισμένων αλλά και οι πιθανότητες να επέλθει ζημιά. «Εκτιμάμε ότι με την ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης, περισσότεροι οδηγοί θα επιλέγουν συμπληρωματικές καλύψεις πράγμα που μπορεί να οδηγήσει στη μείωση του κόστους τους», αναφέρει ο κ. Ευσταθόπουλος τονίζοντας: «Σε κάθε περίπτωση όμως, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί το οτιδήποτε, συνεπώς ιδανικό θα ήταν να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους…».
 
Γ. Σχίζας (Groupama)
6 στους 10 πελάτες επιλέγουν και πρόσθετες καλύψεις !

 
Η ασφάλιση για την κάλυψη της Αστικής Ευθύνης οχημάτων (σωματικές βλάβες  και υλικές ζημιές προς τρίτους) είναι υποχρεωτική από τον νόμο. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων είναι υποχρεωμένοι να έχουν ασφαλισμένα τα οχήματά τους, τουλάχιστον  ως προς την Αστική Ευθύνη, επισημαίνει ο κ. Γεώργιος Σχίζας, Προϊστάμενος Τμήματος Ανάληψης Αυτοκινήτου της Goupama, προσθέτοντας: «Στη Groupama, οι πελάτες μας μπορούν να προσθέσουν στο απλό πρόγραμμα ασφάλισης Αστικής Ευθύνης επιπλέον καλύψεις, ανάλογα με τις ανάγκες τους».
 
Όπως εξηγεί ο κ. Σχίζας, περισσότεροι από το 60% των πελατών της Groupama έχουν επιλέξει  το πρόγραμμα που περιλαμβάνει, εκτός από την Αστική Ευθύνη, καλύψεις Πυρός και Κλοπής του οχήματός τους. «Σε όλα μας τα προγράμματα μπορούν να προστεθούν επίσης καλύψεις για θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία και οδική βοήθεια –περίπου 80% των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουμε στην εταιρεία μας, περιλαμβάνουν κάποια από αυτές», τονίζει.
 
Η Νομική Προστασία, που καλύπτει την παροχή νομικής υποστήριξης σε περιπτώσεις ατυχημάτων που αυτή είναι απαραίτητη, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει έναν ασφαλισμένο να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα, αν, ο μη γένοιτο, τη χρειαστεί, αναφέρει ο κ. Σχίζας.
 
Βεβαίως, η πιο πλήρης μορφή ασφάλισης αυτοκινήτου είναι ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει  Μεικτή Κάλυψη, που καλύπτει και ζημιές που προκαλούνται στο όχημα του ασφαλισμένου.«Ναι μεν έχει μεγαλύτερο κόστος είναι όμως μια κάλυψη που, ιδανικά, θα έπρεπε να αναζητά κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου!», καταλήγει ο κ. Σχίζας.
 
D.A.S Hellas AE - Νομική προστασία
Βρίσκουμε το δίκιο σας, γλιτώνοντας σας χρόνο και χρήμα.

 
Οι ιδιοκτήτες οχημάτων σε ένα υψηλό ποσοστό επιλέγουν την ασφάλιση Νομικής Προστασίας. ¶λλωστε στα προσφερόμενα πακέτα ασφάλισης για το αυτοκίνητο από τις ασφαλιστικές εταιρίες η Νομική Προστασία συμπεριλαμβάνεται. Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Τάσση, Διευθυντή Πωλήσεων D.A.S. Hellas ΑΕ, ειδικότερα στις εξειδικευμένες εταιρίες, βλέπουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια μία αύξηση των πωλήσεων Νομικής Προστασίας οχημάτων, γεγονός που μεταφράζεται ως αύξηση της συνειδητής επιλογής από τους οδηγούς για την ανάγκη ασφάλισης Νομικής Προστασίας.   
 
Η Νομική Προστασία σίγουρα δεν είναι ΅ΆπολυτέλειαΆΆ, καθώς το κόστος της είναι προσιτό και προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους, επισημαίνει ο κ. Τάσσης.Δεν καλύπτει μόνο προβλήματα από ατυχήματα, όπως διεκδικήσεις αποζημιώσεων για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες ή υπεράσπιση του υπαίτιου οδηγού σε ποινικά δικαστήρια. Σύμφωνα με τον κ. Τάσση καλύπτει και τις διαφορές με συνεργεία επισκευής (π.χ. από κακοτεχνίες), αντιπροσωπείες πώλησης (π.χ. διαφορές από όρους εγγύησης), ενώ στις εξειδικευμένες εταιρίες Νομικής Προστασίας καλύπτονται ακόμη και οι διαφορές με την ασφαλιστική που καλύπτει το όχημα (π.χ. διαφορά στην αποζημίωση από κάλυψη πυρός, κλοπής, μικτής κ.λπ.), καθώς και μία σειρά επιπλέον παροχών.
 
«Με τη Νομική Προστασία ο οδηγός απαλλάσσεται τόσο από τα κόστη όπως η αμοιβή του δικηγόρου και τα δικαστικά έξοδα, που όπως είναι γνωστό είναι υψηλά, όσο και από την προσωπική ταλαιπωρία», καταλήγει ο κ. Τάσσης.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ