Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε.: Ασφάλεια και Αξιοπιστία!

10541 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε. θα κάνετε γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο.

Οι ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών πλησιάζουν και όπως είναι φυσικό, αρκετοί θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους, πραγματοποιώντας κατά περίπτωση πολλά χιλιόμετρα. Έτσι, πριν την αναχώρηση σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα πλήρη ή μερικό έλεγχο στα σημεία που θέλεις, σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ, στην περίπτωση που δεν επιθυμείς να επισκεφτείς κάποιο συνεργείο. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποιείς τυχόν κινδύνους, ενώ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι η οικογένεια ταξιδεύει με ασφάλεια. 

Ποιους επαγγελματίες ψάχνει το κοινό;

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, η ταχύτητα στον έλεγχο (π.χ. 20-30 λεπτά), ο αξιόπιστος και ποιοτικός έλεγχοςκαι το ευχάριστο, ευγενικό και φιλικό περιβάλλον, είναι τα κύρια στοιχεία που εξετάζουν οι κάτοχοι των οχημάτων κατά την επιλογή ΚΤΕΟ, σε συνδυασμό με την τιμή και την απόσταση.

Εξίσου, σημαντικές είναι οι υπηρεσίες που ενδεχομένως να προσφέρονται επιπλέον του ελέγχου όπως συμβουλές για τη συντήρηση του οχήματος κ.ά. Επίσης καθοριστικά είναι και τα facilities, οι διευκολύνσειςστις εγκαταστάσεις όπως ράμπες, καλαίσθητες και άνετες αίθουσες αναμονής κ.ά., ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κίνητρα, όπως δώρα ή προσφορές, που προσφέρουν αρκετά ΚΤΕΟ.

Αξιόπιστοι έλεγχοι στο ίλιον                 Καλέστε:  10304

Μία τέτοια επιχείρηση είναι η Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε προσφέρει τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο διαγνωστικό έλεγχο στο αυτοκίνητο σας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

Παράλληλα είναι πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία είναι πιστοποιημένα με ISO. Επίσης το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ζήτημα μπορεί να έχετε.

Αναλυτικότερα η  Automoto Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • Αρχικό έλεγχο
  • Κάρτα καυσαερίων
  • Ειδικό και περιοδικό έλεγχο

AUTOMOTO Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε.
Καλέστε:  10304
Δείτε με 1 κλικ: www.automoto-kteo.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ