Βελτίωσε το στην HPS!

2803 Επισκέψεις στο άρθρο

Αξιόπιστες και ποιοτικές βελτιώσεις.

Η βελτίωση ενός αυτοκινήτου μπορεί να πραγματοποιηθεί με πολλές διαφορετικές εκφάνσεις και τρόπους αλλά σίγουρα αυτό που προκύπτει ως τελικό αποτέλεσμα είναι, όπως άλλωστε το λέει και η λέξη, κάτι καλύτερο από αυτό που είχατε πριν. Καλύτερο μπορεί να σημαίνει γρηγορότερο, ταχύτερο ακόμα και πιο καλοστημένο… Βέβαια η βελτίωση θα επιφέρει και αλλαγές στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο, οι οποίες θα πρέπει να προσεχθούν γιατί πάνω απ` όλα είναι η ασφάλειά σου.

Πρέπει όμως να βρεις που θα κάνεις αυτή την βελτίωση αξιόπιστα και σωστά, ώστε να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον; Η απάντηση είναι απλή μα φυσικά στο συνεργείο της  Haris Performance Solutions.

Ο Κος Οικονόμου δραστηριοποιείται επί 30 χρόνια στο χώρο των αυτοκινήτων γενικά και ασχολείται για 10 χρόνια με τη βελτίωση των ανωτέρω αυτοκινήτων, τόσο στον τομέα αυτοκινήτων δρόμου, όσο και στο χώρο των αγώνων.

Η HPS ξεκίνησε από τον κ. Οικονόμου, ο οποίος διαθέτει παραπάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου. Το δημιούργημα του είναι μία εταιρεία που απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν το κάτι παραπάνω για το αυτοκίνητο τους, ενώ προσπαθεί να εισάγει ένα νέο τρόπο προσέγγισης στον τομέα της βελτίωσης. Σκοπός τους είναι η δημιουργία και το χτίσιμο όμορφων και γρήγορων αυτοκινήτων και για αυτό το σκοπό, έχουν εξοπλίσει το συνεργείο τους με σύγχρονα μηχανήματα, ενώ φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Αν θέλετε να βελτιώσετε και εσείς το αυτοκίνητο σας είτε πρόκειται για εφαρμογές χρήσης δρόμου, είτε αγωνιστικής χρήσης, κάντε μία βόλτα από τις εγκαταστάσεις του συνεργείου, όπου το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα συζητήσει μαζί σας, έτσι ώστε να βρείτε το επίπεδο βελτίωσης πιου επιθυμείτε για το αυτοκίνητο σας.