Carbon Off: Κινητήρας σαν καινούριος!

8384 Επισκέψεις στο άρθρο

Καθαρίστε το κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε λιγότερο από μία ώρα με τη μέθοδο καθαρισμού κινητήρων, HHO Engine Carbon Cleaning System.

Η Carbonoff  είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, που εφάρμοσε  τη μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System. Με τη μέθοδο αυτή, ο κινητήρας σας θα καθαριστεί μέσα σε 20 ως 40 λεπτά της ώρας και όλα αυτά φυσικά με ελάχιστο κόστος και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να λυθεί η μηχανή.
Επίσης δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά, αλλά μόνο το  ειδικό μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας (ΗΗΟ Engine Carbon Cleaning Machines), το οποίο είναι εφοδιασμένο με μικροεπεξεργαστή για ηλεκτρονικό έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα λεπτά καθαρισμού.
 
Αναλυτικότερα η μέθοδος αυτή έχεις τα εξής πλεονεκτήματα:
  • Επαναφορά δύναμης απόδοσης
  • Ομαλότερη Λειτουργία κινητήρα
  • Χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων
  • Υψηλή απόδοση
  • Οικονομία καυσίμων
  • Αποφυγή ζημιών και δαπανηρών επισκευών
Στην Carbonoff  με αγάπη και μεράκι για το αυτοκίνητο και την υψηλή τεχνολογία, επιλέγουν προσεκτικά τους συνεργάτες τους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για το ξεκαρβούνιασμα και τον καθαρισμό του εσωτερικού των κινητήρων εσωτερικής καύσης κάθε είδους οχημάτων από τις βλαβερές επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα (κάπνας και καρβουνίλας).
 
Αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από αυτή την εξαιρετική μέθοδο, το μόνο που θα κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Carbonoff  ή να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική τους σελίδα, για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.  

CARBONOFF - BIO PRO INTERNATIONAL
Διεύθυνση:  Αγ. Βασιλείου 81,  ¶γιος Δημήτριος
Τηλέφωνο:  211 184 3507