ELGINE 10w40 100% full synthetic από την ΤΕΤΟΜΑ

3451 Επισκέψεις στο άρθρο

Προηγμένης τεχνολογίας λιπαντικό 10w40 100% συνθετικό. Παρέχει αξεπέραστη προστασία του κινητήρα από τη φθορά και βοηθά στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του.

To νέο λιπαντικό της ΤΕΤΟΜΑ ELGINE 10w40 αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα συνθετικών λιπαντικών υψηλής επίδοσης που προσφέρει σε οχήματα που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα αποδεδειγμένη προστασία.
 
Η υψηλότερη κατηγορία ιξώδους και το ειδικό πακέτο πρόσθετων βοηθά στην μείωση των διαρροών και παρέχει μία εξαιρετική προστασία του κινητήρα στις υψηλές θερμοκρασίες.
 
Η ενισχυμένη περιεκτικότητα του λιπαντικού σε συστατικά στεγανοποίησης προστατεύει τον κινητήρα από διαρροές επειδή με την πάροδο του χρόνου, οι τσιμούχες και τα λαστιχοειδή εξαρτήματα μπορεί να σκληρύνουν ή να συρρικνωθούν, οδηγώντας σε διαρροές λαδιού.
 
Εάν ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας περιέχει υπερβολική ποσότητα επικαθήσεων και ιζημάτων λόγω κακής ή αμελούς συντήρησης, το ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕLGINE 100% FULL SYNTHETIC μπορεί να συμβάλει δραστικά στη μείωσή του.
 
Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα
 

Λόγω των προηγμένων λιπαντικών ιδιοτήτων του ELGINE 10W40 FULL SYNTHETIC ο κινητήρας λειτουργεί πιο ομαλά με αποτέλεσμα την σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου (εκτιμάται πάνω από 6%). Το διάστημα αλλαγής του λιπαντικού είναι 15.000 χλμ τουλάχιστον 60% πάνω από τα συμβατικά απλά λιπαντικά 10w40. Παρέχει εξαιρετική ολοκληρωμένη λίπανση και προστασία από τη φθορά, ενώ υπερβαίνει τα συνηθισμένα και συμβατικά λιπαντικά 10W40
 
Παράλληλα η τιμή του είναι τιμή έκπληξη.
 
Βοηθά στην προστασία βασικών εξαρτημάτων ιδανικό για οχήματα με πολλά χιλιόμετρα και στη μείωση του ιζήματος και των επικαθήσεων που μπορούν να αφήσουν τα συνηθισμένα και τα συμβατικά λιπαντικά.  Επίσης λειτουργεί και ως πρόσθετο στεγανοποίησης και βοηθά στην πρόληψη διαρροών
 
Προδιαγραφές και εγκρίσεις
API SN, SM, SL /CF, ACEA A3/B3. A3,B4 MB 229.1, VW501.01/505.00, RENAULT RN0700
100% ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ