Εφαρμογή Visual Connect από την Bosch

2287 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο ειδικός της Bosch βλέπει ό,τι βλέπει και ο τεχνικός στο συνεργείο. Η εφαρμογή Visual Connect εξοικονομεί χρόνο και χρήμα σε σύνθετα τεχνικά προβλήματα. Γρήγορα και απλά, χωρίς τη χρήση επιπλέον λογισμικού.

AUTOVISION SAKAR
ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ
 Όταν η διάγνωση σφάλματος γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, η νέα δωρεάν εφαρμογή προσφέρει τη λύση. Ο τεχνικός του συνεργείου, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του ή μίας άλλης έξυπνης συσκευής, μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο εικόνα στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Bosch. Με αυτόν τον τρόπο, η διάγνωση και η επίλυση του προβλήματος γίνονται γρηγορότερα από ποτέ. Οι τεχνικοί των συνεργείων που διαθέτουν ενεργή συνδρομή Esitronic 2.0, συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης για τεχνική υποστήριξη, μπορούν να συμβουλευθούν τους ειδικούς της Bosch.

Με ένα μόνο κλικ, ο υπάλληλος του συνεργείου έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης μέσω της δημιουργίας τεχνικού αιτήματος στο βασικό μενού του λογισμικού Esitronic 2.0.

Γρηγορότερη επίλυση προβλημάτων μέσω της εφαρμογής Visual Connect της Bosch

 Η επεξήγηση σύνθετων προβλημάτων μέσω τηλεφώνου είναι συχνά δύσκολη. Η νέα εφαρμογή Visual Connect της Bosch για τα συνεργεία δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη λύση. Ο τεχνικός μπορεί πλέον να δείξει το πρόβλημα στους ειδικούς του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της Bosch μέσω της εφαρμογής και της κάμερας της συσκευής του. Ο ειδικός της υποστήριξης βλέπει ακριβώς ό,τι βλέπει ο τεχνικός στο συνεργείο και μπορεί πλέον να τον καθοδηγήσει βήμα βήμα στην επίλυση του προβλήματος. Ταυτόχρονα, βοηθάει στην αποτελεσματική χρήση των συσκευών διάγνωσης και του διαθέσιμου εξοπλισμού του συνεργείου. Επιπλέον, η εφαρμογή επιτρέπει στους τεχνικούς να σχεδιάζουν στην οθόνη ή να παρουσιάζουν πρόσθετες πληροφορίες, όπως ηλεκτρικά σχεδιαγράμματα και θέσεις τοποθέτησης εξαρτημάτων. Ο τεχνικός, από την πλευρά του, μπορεί να στείλει επιπλέον πληροφορίες στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, όπως για παράδειγμα, τον αριθμό πλαισίου του οχήματος.

Στις μέρες μας, η χρήση έξυπνων κινητών τηλεφώνων στις καθημερινές εργασίες ενός συνεργείου διευκολύνει την επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές. Με τη νέα εφαρμογή Visual Connect της Bosch, το συνεργείο δε χρειάζεται να επενδύσει σε επιπλέον λογισμικό. Η εφαρμογή από μόνη της είναι μέρος της συνδρομής για Τεχνική Υποστήριξη σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές με άμεση ενεργοποίηση και μπορεί να ληφθεί δωρεάν από τα app stores για συσκευές Android και iOS. Όσον αφορά στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, αυτή εξασφαλίζεται πάντα ακόμα και αν ο υπάλληλος του συνεργείου χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό για να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, καθώς η εφαρμογή δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα της συσκευής του
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών