Top Εγκαταστάτης του μήνα: Στεργίου Νίκος

8676 Επισκέψεις στο άρθρο

«Οι πελάτες μας βλέπουν στην πράξη και στην καθημερινότητα τους την τεράστια οικονομία, που πριν την εγκατάσταση (του συστήματος LPG) αποτελούσαν μια υπόσχεση»!

Το LPG έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Η ανάγκη για μία φτηνή λύση στα καύσιμα, λόγω της συνεχόμενης αύξησης της τιμής της βενζίνης και του diesel, έχει κάνει τους περισσότερους να παίρνουν την απόφαση να μετατρέψουν το κινητήρα του αυτοκινήτου τους σε διπλή καύσης (βενζίνη – LPG). Υπάρχουν ωστόσο και αυτοί, που ακόμα δεν έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν. Που θέλουν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας και για τα  οφέλη του LPG. Σκεπτόμενοι το παραπάνω μιλήσαμε με τον κ. Νίκο Στεργίου της STERGIOU SPORT, έναν Top Expert, στις εγκαταστάσεις LPG, με πολυετή εμπειρία, ο οποίος μας μίλησε για το σύστημα της MG MOTOR GAS,τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και τις θετικές εντυπώσεις που λαμβάνει από τους ευχαριστημένους πελάτες του.

-Πείτε μας 2 λόγια για την εταιρεία σας ΚΑΙ γιατί επιλέξατε την αντιπροσώπευση του συγκεκριμένου συστήματος Υγραεριοκίνησης;

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του service-συντήρησης όλων των τύπων των αυτοκινήτων από το 1993 (25 χρόνια). Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου μας και με διαρκή επιμόρφωση (σεμινάρια) έχουμε καταταχθεί (κυρίως από τους ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες μας)  στους καλύτερους Experts της αγοράς.
Επέλεξα  την MG MOTOR GAS για την υψηλή εξειδίκευση της και τα προηγμένης τεχνολογίας συστήματα της. 40 χρόνια παράγει και εμπορεύεται τα δικά της προϊόντα, από καρμπυρατέρ μέχρι άμεσου ψεκασμού σε υγραέριο (Lpg)  & φυσικό αέριο (Cng).

 -Τα συστήματα της M.G. MOTORGAS μπαίνουν σε όλους τους τύπους οχημάτων; 

Ναι, υγραεριοκίνηση για όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Με τα ιταλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας της M.G. (εκτός  από κινητήρες wankel).

-Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του; Τι εγγύηση προσφέρετε?

Τα συστήματα είναι 100% ιταλικής παραγωγής και διαθέτουν εγγυήσεις ποιότητας από την ιταλική αγορά.  Τα συστήματα της M.G Motor Gas πετυχαίνουν επιδόσεις , οικονομία και χαμηλούς ρύπους=σεβασμό στο περιβάλλον. Προσφέρονται με έγγραφη 2ετή εγγύηση.

-Ποιό είναι το feedback που παίρνετε από το δίκτυο αντιπροσώπων που έχετε σε όλη την Ελλάδα;

Στο σύνολο τους οι αντιπρόσωποι μας είναι ευχαριστημένοι. Κυρίως λόγω της αξιοπιστίας που επιδεικνύει το σύστημα (κάνουν καλές εγκαταστάσεις ΧΩΡΙΣ προβλήματα) και της άμεσης τεχνικής υποστήριξης που τους παρέχουμε (σε ότι χρειαστούν).

-Τι σας λένε οι συνεργάτες (και τι οι πελάτες σας), έπειτα από τη χρήση του συγκεκριμένου συστήματος;

Οι συνεργάτες  μας είναι ευχαριστημένοι όπως σας είπα. Το σημαντικό για όλους μας είναι πως και οι πελάτες δηλώνουν –μετά την εγκατάσταση- ικανοποιημένοι (καθώς βλέπουν στην πράξη και στην καθημερινότητα τους την τεράστια οικονομία –σε κατανάλωση μα και σε After Sales Συντήρηση- που πριν την εγκατάσταση αποτελούσαν μια «υπόσχεση»).

-Πόσα χρόνια ασχολείστε με την υγραεριοκίνηση; Πόσες μετατροπές έχετε κάνει;

Ασχολούμαστε τα τελευταία 10 χρόνια και έχουμε κάνει περίπου 1.000 μετατροπές σε υγραέριο.

-Προσφέρετε άλλες υπηρεσίες άνεσης για τους πελάτες σας (π.χ. όχημα εξυπηρέτησης όσο διαρκεί η τοποθέτηση);

Έχουμε όχημα εξυπηρέτησης πελατών για το χρονικό διάστημα της τοποθέτησης του.
 


 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)