Εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες service και φανοβαφείου!

Διαβάστηκε από 1480 αναγνώστες

Η Toyota “Aγγελος After Sales” είναι μέλος του Επισήμου Δικτύου της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ από το 1987.

 
Η Toyota “Aγγελος After Sales” είναι μέλος του Επισήμου Δικτύου της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ από το 1987. Σήμερα είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της ΤΟΥΟΤΑ και ανεξάρτητος μεταπωλητής αυτοκινήτων. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας –2.900τ.μ.- βρίσκονται στην Δαβάκη 6, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Διαθέτει κάθετη επισκευαστική μονάδα, τμήμα ασφαλειών αυτοκινήτων και διαχείρισης ζημιών, καθώς και πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το συνεργείο της Toyota “Aγγελος After Sales” περιλαμβάνει 10 ράμπες εξυπηρέτησης, μονάδα προελέγχου ΚΤΕΟ, εξοπλισμό βουλκανιζατέρ και ζυγοστάθμισης/ευθυγράμμισης, ενώ διαθέτει και όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία και εξοπλισμό που απαιτεί η Toyota Motor Corporation. Μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία επισκευής και συντήρησης των οχημάτων ΤΟΥΟΤΑ (συμβατικών και υβριδικών).

Το φανοβαφείο της Toyota ‘“Aγγελος After Sales” περιλαμβάνει 2 φούρνους βαφής και 10 θέσεις εργασίας, επιδαπέδιες και μετρικές καλίμπρες. Διαθέτει λογισμικό ηλεκτρονικής εκτίμησης ζημιάς, ενώ το βαφείο χρησιμοποιεί υδατοδιαλυτά χρώματα οικολογικής τεχνολογίας.

Τέλος, στο τμήμα ανταλλακτικών μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που προσφέρει ο κατασκευαστής, καθώς και ελαστικά για το όχημά σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ