O ειδικός στα ελαστικά!

3205 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο Γαλεράκη θα βρείτε ελαστικά όλων των μεγάλων εταιριών σε εξαιρετικές τιμές!

Τα ελαστικά είναι τα μοναδικά μέρη του αυτοκινήτου τα οποία έρχονται σε συνεχή επαφή με το δρόμο. Για αυτό το λόγο, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξεις τα κατάλληλα για το δικό σου όχημα, αλλά και να ξέρεις πώς να τα ελέγχεις, αν χρειάζονται αλλαγή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την τσέπη αλλά και την ασφάλειά σου.

Αν χρειάζεσαι  βοήθεια στην επιλογή τους και ψάχνεις να βρεις τα πιο ποιοτικά αλλά στην κατάλληλη τιμή, τότε πήγαινε στην εταιρεία Ελαστικά Γαλεράκης”Βρίσκεται στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, στον τομέα των ελαστικών, εδώ και 20 χρόνια και προσφέρει τα πλέον επώνυμα και καλύτερα προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημά τους μπορείτε να εμπιστευτείτε την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων και αξεσουάρ, με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και τον έλεγχο στα περισσότερα σημεία του αυτοκινήτου σας.

Πρωτοπορούν με κάθε ενέργεια για την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού, ούτως ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και για να είστε ξένοιαστοι για την ασφάλεια του οχήματός σας.

Προσφέρουν τις εξής υπηρεσίες
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΜΟΣΤΙΣΕΡ, ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ, ΦΡΕΝΩΝ, ΦΙΛΤΡΩΝ, ΜΠΟΥΖΙ Έμπειροι τεχνικοί φροντίζουν για την υπεύθυνη τοποθέτηση σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΑΝΤΩΝ. ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ Υπεύθυνη επισκευή ελαστικών με εσωτερικό κόλλημα και έλεγχο ελαστικών.
  • ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Εγγυόμαστε την άψογη δουλειά και την φιλική εξυπηρέτηση.