Ιδανικά συστήματα LPG & CNG
Ιδανικά συστήματα LPG & CNG
Ιδανικά συστήματα LPG & CNG
  • Ιδανικά συστήματα LPG & CNG
  • Ιδανικά συστήματα LPG & CNG
  • Ιδανικά συστήματα LPG & CNG

Ιδανικά συστήματα LPG & CNG

5604 Επισκέψεις στο άρθρο

H EuropeGAS φέρνει στην ελληνική αγορά μια τεράστια ποικιλία από άριστα προϊόντα και αξεσουάρ LPG&CNG. Μεγάλη οικονομία! Μηδέν προβλήματα!

Το υγραέριο, ως  εναλλακτικό καύσιμο κίνησης, έχει σκαρφαλώσει στην 1η θέση της προτίμησης του αγοραστικού κοινού, για την οικονομική του μετακίνηση, αποτελώντας την εύκολη, οικονομική και γρήγορης απόσβεσης  λύση (με «δραχμικό»  όφελος που φτάσει και το 50% εξοικονόμησης σε σχέση με τη βενζίνη). 

Κοινοποίησέ το »


Από την άλλη το φυσικό αέριο είναι ακόμα πιο οικολογικό, πιο οικονομικό και αναμένεται να «καλπάσει» τώρα που οι «παίκτες» της προμήθειας φυσικού αερίου πολλαπλασιάζονται και το –κρίσιμης σημασίας για την ανάπτυξη του- δίκτυο ανεφοδιασμού θα διευρυνθεί σημαντικά. Οι αντιπροσωπείες έχουν ήδη «λάβει θέση» (με αρκετά μοντέλα Cng στη γκάμα τους).

Αν ενδιαφέρεσαι να βάλεις και εσύ LPG ή CNG, θα πρέπει να ψάξεις υπεύθυνα και εξονυχιστικά τον κατάλληλο εγκαταστάτη, όπως επίσης και το κατάλληλο σύστημα - κιτ. Όσον αφορά το δεύτερο η πιο σίγουρη επιλογή είναι η Europe Gas.

H EuropeGAS δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και της κατασκευής συστημάτων υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) εδώ και πάνω από 25 χρόνια.
 
Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή προϊόντων για μετατροπές αυτοκινήτων σε LPG και CNG, διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία αξεσουάρ και προϊόντων τα οποία όχι μόνο είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας αλλά είναι και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
 
Τα προϊόντα της EuropeGAS είναι δημοφιλή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ το πιο διαδεδομένο προϊόν της είναι το LPG/CNG Sequental Gas Injection System OSCAR-N.
 
Επιπλέον, η εταιρεία είναι βραβευμένη με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας, ένα από τα σημαντικότερα και πιο αξιόπιστα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά.
 
Το ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την EuropeGAS είναι επίσης άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στα προϊόντα LPG και CNG και φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις και να διατηρούν τα προϊόντα και τον εξοπλισμό της εταιρείας σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία.
 
Εάν σκέφτεστε να κάνετε μετατροπή στο αυτοκίνητό σας σε LPG ή CNG, τώρα ξέρετε τι να ζητήσετε!

EUROPE GAS
Καλέστε:    21 0964 4456
Δείτε:               www.europegas.com.gr/
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/europegas

Κοινοποίησέ το »