Παρουσίασε νέα συνθετικά λιπαντικά

3198 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα νέα της λιπαντικά παρουσίασε η Gazpromneft-Lubricants, της Gazprom Neft.

Πρόκειται για τα G-Energy Synthetic , τα οποία είναι σχεδιασμένα να ικανοποιούν την αυξανόμενη ζήτηση  για οικονομικά αλλά και συνάμα αποτελεσματικά προϊόντα για τα σύγχρονα επιβατικά αυτοκίνητα.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν (G-Energy Synthetic Super Start 5w-30, G-Energy Synthetic Active 5w-30, G-Energy Synthetic Active 5w-40, G-Energy Synthetic Long Life 10w-40, Synthetic Far East 5w-30) έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με διάφορα κριτήρια, όπως τις λειτουργικές ιδιαιτερότητες των επιμέρους μοντέλων αυτοκινήτων, τις συνήθειες οδήγησης αλλά και τις συστάσεις OEM.

Τα νέα λιπαντικά είναι προσαρμοσμένα στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα  εξασφαλίζουν την εύκολη εκκίνηση του κινητήρα, επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του και παρέχουν μέγιστη προστασία.

Η υψηλή ποιότητα τους επιτυγχάνεται  με τη χρήση της τεχνολογίας G-Base Synthetic Technology που βασίζεται στην εφαρμογή των συνθετικών βασικών λαδιών της G-Base *, των μοναδικών σκευασμάτων και του πολυεπίπεδου ποιοτικού ελέγχου.
 
«Κάθε εταιρεία πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της τα προϊόντα, που χρειάζονταιι. Τα συνθετικά λιπαντικά G-Energy απευθύνονται στη μεγαλύτερη γκάμα αυτοκινήτων  και αποτελούν υψηλής ποιότητας συνθετικά λιπαντικά, τα οποία διατίθενται σε προσιτές τιμές. Ελπίζουμε ότι τα προϊόντα μας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους πελάτες τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό », υποστήριξε ο Roman Zimovets, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Ανάπτυξης της  Gazpromneft-Lubricants.