Η αξιόπιστη λύση για τις τουρμπίνες!

3909 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Turbo Exelixis διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά την τουρμπίνα του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσεις την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, όπως οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες ή ο μηχανικός συμπιεστής, οι οποίοι στο σύνολό τους, έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα. Κανένας όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί με το τούρμπο, που θεωρείται δικαίως, ο «Βασιλιάς» της βελτίωσης. Συγκρίνοντας ένα συμπιεστή εξάτμισης με τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες, βλέπουμε για παράδειγμα, ότι οι δεύτεροι πλεονεκτούν, λόγω της απλούστερης λειτουργίας τους και της καλής απόκρισης. Ωστόσο είναι πιο δύσκολο να τους βελτιώσεις σε ισχύ και ροπή, σε σχέση με τους κινητήρες με τούρμπο.
 
Αντίστοιχα, οι κινητήρες με μηχανικό συμπιεστή (κομπρέσσορα) έχουν παρόμοια απόκριση με τα ατμοσφαιρικά και καλή απόδοση ιδιαίτερα στο χαμηλό φάσμα στροφών, αλλά παράγουν λιγότερη δύναμη συνολικά, από εκείνα με συμπιεστή εξάτμισης. Τα τούρμπο μάλιστα, υπερτερούν απέναντί τους και για την πολύ πιο απλή και εύκολη, τοποθέτησή τους. Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές, τα τούρμπο προσφέρουν τεράστια κέρδη σε απόδοση, ξεχωρίζοντας και σε ευκολία και αξιοπιστία, ενώ έχουν και χαμηλότερο κόστος.

Βέβαι και οι τουρμπίνες χρειάζονται τον κατάλληλο έλεγχο και επισκευή. Αν η δική σου το χρειάζεται πήγαινε στην Turbo Exelixis, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και εμπορίας τουρμπίνων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε καινούργιες τουρμπίνες όλων σχεδόν των ειδών, ανταλακτικά αυτών καθώς και  service. Διαθέτει επίσης προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και άρτια κατάρτιση, το οποίο μπορέι να βρει λύση σε όλες τις ανάγκες σας με γνώμονα την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για τον πελάτη. 

Στη Turbo Exelixis μπορείτε να βρείτε τα εξής προϊόντα και υπηρεσίες:
  • Τουρμπίνες
  • Έλεγχος Τουρμπίνας
  • Επισκευή Τουρμπίνας
  • Βελτίωση Χαρτογράφησης Εργοστασιακού Εγκεφάλου Μηχανής - Κυβωτίου Ταχυτήτων (Οι Βελτιώσεις μπορούν να γίνουν κατόπιν ραντεβού και διαρκούν από 2 έως 6 ώρες ανάλογα με την Περίπτωση)
  • Ανταλλακτικά Τουρμπίνας