Η λύση στην αεριοκίνηση!

Διαβάστηκε από 1740 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/5/2019

Ενδιαφέρεσαι να βάλεις στο αυτοκίνητο σου LPG ή CNG; Στην AUTO MARINE GAS θα τοποθετήσεις τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή συστήματα.

 

Βάζοντας LPG από τα πρώτα χιλιόμετρα καταλαβαίνεις σε πόσο μεγάλο βαθμό μειώνεται η κατανάλωση σε σχέση με τη βενζίνη, πράγμα απολύτως λογικό αφού τα συνολικά έξοδα μετακίνησης μειώνονται σε επίπεδα που φτάνουν το 50%!

Αν υπολογίσεις το παραπάνω σε σχέση με το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος LPG, διαπιστώνεις αμέσως ότι η απόσβεση πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από το οποίο αρχίζεις να έχεις καθαρό κέρδος, από τη στιγμή που έχεις «σβήσει» την παραπάνω δαπάνη μετατροπής.

Η εγκατάσταση όμως και η συσντήρηση του συστήματος θα πρέπει να γίνεται μόνο σε πιστοποιημένα συνεργεία, που διαθέτουν τα απαράιτητα εργαλεία - μηχανήματα και την κατάλληλη τεχνογνωσία.

Η AUTO MARINE GAS, διαθέτει ένα σύγχρονο συνεργείο, στο οποίο πραγματοποιείται τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή συσκευών αεριοκίνησης.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Τα μηχανήματα αυτά φυσικά χειρίζονται έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί, οι οποίοι έχουν δουλέψει  με συστήματα υγραερίου, των πιο αξιόπιστων εταιρειών στο χώρο της υγραεριοκίνησης.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός