Καινούριο Volvo σε μία ώρα!

3695 Επισκέψεις στο άρθρο

Το service του Volvo σας γίνεται πιο ευχάριστο και εύκολο από ποτέ. Μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες.

Service με άρωμα από Formula 1

Χάρη στην μακρόχρονη εμπειρία σε ομάδες – όπως σε ένα pit-stop Formula 1 – οι περισσότερες εργασίες ολοκληρώνονται μέσα σε μόλις σε μια ώρα. Μάλιστα, πέρα από τις εργασίες που απαιτούνται οι τεχνικοί της Volvo, θα «φορτώσουν» την τελευταία ενημέρωση λογισμικού σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη λειτουργία του Volvoσας.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες, θα πλύνουν το αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε όταν το παραλάβετε, να είναι τόσο όμορφοστην εμφάνιση όσο απολαυστικό θα είναι στην οδήγηση.

Ο «προσωπικός» σας τεχνικός

Το τμήμα CustomerServiceτης Volvo σας παρέχει τον προσωπικό σας τεχνικό σέρβις, ο οποίος αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητό σας.

Θα προγραμματίσει το ραντεβού και θα παραλάβει το Volvo σας, θα ολοκληρώσειτις σχετικές εργασίες σέρβις ή επισκευής και στη συνέχεια θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο ο ίδιος, εξηγώντας ποιες εργασίες πραγματοποιήθηκαν.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεσθε το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo,θα σας υποδεχθεί ένα οικείο πρόσωπο που γνωρίζει τόσο το αυτοκίνητό σας όσο και τις προτιμήσεις σας.

Κάποιος που μπορείτε να εμπιστευτείτε και που μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που ενδεχομένως να έχετε, χάρη στην γνώση και την  εμπειρία που έχει αποκτήσει με την μακροχρόνια επαφή με τα αυτοκίνητα Volvo.

Φροντίζει και για εσάς

Η Volvo έχει διαμορφώσει τη δική της προσωπική προσέγγιση για το service, με την ονομασία Service by Volvo. Αυτό σημαίνει ότι όσοοι καταρτισμένοι τεχνικοίφροντίζουντο αυτοκίνητόσας, η Volvo φροντίζει για εσάς .

Έτσι κατά την διάρκεια του service, εσείς μπορείτε να περιμένετε στον άνετο χώρο αναμονής που θυμίζει καθιστικό σπιτιού, ζεστό και πολύχρωμο σε όψη και αίσθηση. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας διαβάζοντας μια εφημερίδα ή το αγαπημένο σας περιοδικό, ενώ έχετεστη διάθεσή σας WiFi για να σερφάρετε ή να εργαστείτε.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES