Κλιπ σε κιτ για την επισκευή αμαξωμάτων

3547 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλα τα πρωτότυπα εξαρτήματα που απαιτούνται για την επισκευή ή την αντικατάσταση σε πόρτες - καπό - προφυλακτήρες - φτερά κτλ., όλα σε μία συσκευασία.

Η Restagraf, εδώ και πενήντα χρόνια, ειδικεύεται στην παραγωγή συστημάτων συγκράτησης – κλιπ πρώτης τοποθέτησης για επισκευές στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, παρέχοντας παράλληλα λύσεις στους επαγγελματίες. Αυτήν την χρονιά παρουσιάζει μια νέα γκάμα προϊόντων που θα λύσει τα χέρια των εκτιμητών ζημιών των ασφαλιστικών εταιριών και των επισκευαστών.

Αντιμέτωπες με το ολοένα αυξανόμενο κόστος των ανταλλακτικών για την επισκευή του αμαξώματος, οι ασφαλιστικές εταιρείες αποφάσισαν θέλουν να θέσουν υπό έλεγχο το κόστος της επισκευής. Ταυτόχρονα η ζήτηση της αγοράς για μια απλή αλλά και ολοκληρωμένη λύση στην επιλογή των υλικών - μικροεξαρτήματων για την επισκευή του αμαξώματος, προέτρεψε την Restagraf να δημιουργήσει τα κιτ επισκευής, με όλα τα πρωτότυπα εξαρτήματα που απαιτούνται συγκεντρωμένα σε μία συσκευασία, όπως έγινε η αρχική συναρμολόγηση στο εργοστάσιο
κατασκευής του αυτοκινήτου.
 
Πλεονεκτήματα:
  • Εύρος τιμών που αντιστοιχεί στις αποζημιώσεις που παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τις επισκευές.
     
  • Εξοικονόμηση χρόνου με μόλις μία καταχώρηση τιμολογίου. Πρακτικά μηδενική σπατάλη υλικών μικροεξαρτήματων, κατάλληλη για τον προϋπολογισμό των ασφαλιστικών εταιριών στη σωστή τιμή.
     
  • Οι επισκευαστές μπορούν να πραγματοποιούν τις επισκευές με γνήσιαεξαρτήματα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
Με τα κλιπ σε κιτ για την επισκευή αμαξωμάτων, η Restagraf ικανοποιεί τις ανάγκες των επαγγελματιών για υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, φροντίζοντας παράλληλα τη διαρκή ενημέρωση της γκάμας της, για την πλειονότητα των οχημάτων που κυκλοφορούν.
 
Περισσότερες πληροφορίες:
www.restagraf.gr