Κοντά στους πυρόπληκτους οι ασφαλιστικές!

Διαβάστηκε από 3629 αναγνώστες

Οικονομική βοήθεια, προτεραιότητα στις αποζημιώσεις και 6μηνη αναστολή αποπληρωμής συμβολαίων προσφέρονται στους κατοίκους των πληγέντων.

 
Όλη η Ελλάδα θρηνεί για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.  Μέσα στην απελπισία και στον πόνο, χιλιάδες συμπολίτες μας θέλησαν να βοηθήσουν, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή βρέθηκαν, στέλνοντας άμεσα υλική βοήθεια, δείχνοντας έτσι αμέριστη αλληλεγγύη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και πολλές εταιρίες, οι οποίες δεν δίστασαν να δώσουν και αυτή ένα χέρι βοήθειας. Το ίδιο πράττουν και οι αρκετές ασφαλιστικές εταιρίες , οι οποίες προέβησαν σε ενέργειες  με σκοπό τη διευκόλυνση των πελατών τους από τις περιοχές που πλήγηκαν από την καταστροφική φωτιά.  

Eurolife: 6μηνη αναστολή ακύρωσης συμβολαίου για τους πυρόπληκτους

Η Eurolife αποφάσισε μεταξύ άλλων, πως για τους ασφαλισμένους στον κλάδο περιουσίας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, θα ισχύσει 6μηνη αναστολή ακύρωσης ασφαλιστηρίων. Επίσης θα ισχύσει χρόνος αυτοψίας ζημιωθέντων κινδύνων εντός 24 ωρών από την αναγγελία και χρόνος αποζημίωσης (προκαταβολής ή ολικής) εντός 48 ωρών από την αυτοψία.


Εθνική Ασφαλιστική: Απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων  που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές

Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοίνωσε ότι τα ασφάλιστρα των συμβολαίων που βρίσκονται σε ισχύ, που αφορούν κατοίκους, κατοικίες και επιχειρήσεις από τις πυρόπληκτες περιοχές μπορούν να εξοφληθούν έως τις 30/11/2018 χωρίς καμία επιβάρυνση ή κύρωση και με ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό.

ΜetLife:  Αμεση οικονομική βοήθεια στους δήμους των πληγεισών περιοχών

Η MetLife θα παράσχει οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών διαμονής, σίτισης και νοσοκομειακής φροντίδας των πυρόπληκτων, σε συνεργασία με το δίκτυο των κλινικών και νοσοκομείων της. Επίσης θα δημιουργήσει ομάδα εθελοντών εργαζομένων της και των οικογενειών τους για να βοηθήσουν στην ανακούφιση των πληγέντων. 

Prime insurance:  Προτεραιότητα στου πληγέντες

Η Prime Insurance θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στις αποζημιώσεις που αφορούν ζημιές περιουσιών στις πληγείσες περιοχές. Επίσης θα διαθέσει  σημαντικό  ποσό σε ειδικό λογαριασμό της ΕΑΕΕ, για  αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ και  για κάλυψη άλλων αναγκών. Τέλος και αυτή θα δώσει 6μηνη παράταση εξόφλησης των συμβολαίων για όλους τους πληγέντες ασφαλισμένους της.

Δήλωση συμπαράστασης και από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΣ στην οποία εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα της πυρκαγιάς ενώ τόνισε ότι θα σχεδιαστούν άμεσα και κινήσεις υποστήριξης.
 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός