Κορυφαίες υπηρεσίες μετατροπής LPG - CNG!

Διαβάστηκε από 1396 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/4/2017

Η Houmas Autogas, έχει ήδη συμπληρώσει 40ετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου. Προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων τόσο LPG αλλά και CNG, καθώς και δυνατότητες πραγματοποίησης περιοδικών ελέγχων.

 
Η Houmas Autogas, έχει ήδη συμπληρώσει 40ετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου. Προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων τόσο LPG αλλά και CNG, καθώς και δυνατότητες πραγματοποίησης περιοδικών ελέγχων και επισκευής αυτοκινήτων, περιοδική συντήρηση, αλλαγή αμορτισέρ, μπαταριών, συμπλέκτη, φρένων όπως επίσης και έλεγχο καυσαερίων. Το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο  και πάντα έτοιμο να λύσει όλες τις απορίες των πελατών.

Η εταιρεία πραγματοποιεί αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO, μέσω του δικτύου της HOUMAS AUTOGAS OPTIMA HELLAS, ένα γεγονός το οποίο αποτελεί εγγύηση για την καλή λειτουργία και ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες συνοδεύονται από τις απαραίτητες γραπτές εγγυήσεις καλής λειτουργίας ενώ γίνονται ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους επιλογής και σωστής τοποθέτησης του επιθυμητού συστήματος, πάντα σε συμφωνία και με σεβασμός στις τρέχουσες ισχύουσες νομοθεσίες που αφορούν τα συγκεκριμένα συστήματα.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • ATYXOΣ ΠΕΛΑΤΗΣ OPTIMA XOUMAS GAS TA XAΛΙΑ ΣΑΣ

    Η δυσάρεστη εμπειρία με υγραεριοκίνηση αυτοκινήτου του αναγνώστη 7 ΦΕΒ 2017 Αγαπητοί φίλοι Θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες του περιοδικου, την (αρνητική) εμπειρία μου σχετικά με την υγραεριοκίνηση και να μην είναι τόσο εύπιστοι στα όσα διαφημίζουν οι εταιρίες του χώρου. Τοποθέτησα σε ένα Toyota Auris 1.33 τον Σεπτέμβριο του ... 2016 κιτ optima πολωνικο κιτ στην Gas xoumas(αντιπρωσοπος optima) πληρώνοντας 469 €, το οποίο μετά λίγους μήνες και μέχρι σήμερα παρουσίαζε συνεχώς προβλήματα, με συνέπεια τελικά να το αφαιρέσω. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο δεν κρατούσε ρελαντί και έσβηνε στη «νεκρά», πατώντας το γκάζι ο κινητήρας «πνιγόταν», δεν τραβούσε ούτε επιτάχυνε, και άναβε το λαμπάκι check engine που η διάγνωσή του πάντα ήταν "πλούσιο μείγμα". Παρά τις πολλές επισκέψεις που έκανα και τις αντίστοιχες συμμορφώσεις μου στις υποδείξεις τους, (πάντα -κατά τη γνώμη τους- έφταιγαν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου) το πρόβλημα δεν λύθηκε. Βεβαίως, κάθε φορά γυρνώντας από την Toyota το αμάξι δούλευε άψογα, όπως μέχρι σήμερα και οι ίδιοι παραδέχονταν (το μετρούσαν με δικά τους μηχανήματα) και μετά τη σύνδεσή του με το κιτ να παρουσιάζονται τα ίδια προβλήματα. Επειδή και μετά από δεκάδες επισκέψεις στο συνεργείο τους τελικά δεν υπήρχαν άλλες δικαιολογίες, (αντικατέστησα εκτός των άλλων και τον προκαταλύτη και το καπάκι πολλαπλής με κόστος 700 €), ο ίδιος ο μηχανικός τους μου πρότεινε να αφαιρέσω το κιτ γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσε να κάνει. Ζητώντας τα χρήματά μου πίσω ή έστω τη διαφορά από την τωρινή τιμή με εκείνη που το είχα τοποθετήσει, από τον υπεύθυνο της εταιρείας κ.Xoυμα, μου είπε ότι θα συζητήσει με τους τεχνικούς και θα μου τηλεφωνήσει. Πράγματι, την επόμενη ημέρα μου τηλεφώνησε και είπε ότι 1) ότι δεν έφταιγε η υγραεριοκίνηση αλλά το αυτοκίνητο (!!), χωρίς βέβαια να μου προσδιορίσει τι ακριβώς (ότι μου είχαν πει να αλλάξω το είχα κάνει), και 2) ότι το σύστημα δεν ήταν πλέον στην εγγύηση. Φυσικά αρνήθηκε να επιστρέψει ούτε ένα ευρώ έστω για την ταλαιπωρία μου όλα αυτά το διαστημα. Τέλος, συνιστώ σε όσους οδηγούς επιθυμούν να τοποθετήσουν σχετικό κιτ στο αυτοκίνητό τους, πριν προβούν στη μετατροπή, να φέρουν επίσημη βεβαίωση από το συνεργείο τους ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί σωστά την οποία να υπογράψει ο μετατροπέας, ώστε να μην επικαλούνται μετά ανοησίες, και το άλλο, εφόσον παρουσιάσει προβλήματα τα οποία δεν μπορούν να διορθώσουν, να το αφαιρέσουν ΠΡΙΝ τη λήξη της εγγύησης, όσες δικαιολογίες και εάν επικαλεστεί η εταιρεία που το τοποθέτησε (με είχαν κάνει μπαλάκι ανάμεσα σ’ αυτούς και την toyota).το μετανιωσα εντελώς που δεν τοποθέτησα αξιοπιστο σύστημα απο συνεργεία με πολυετή εμπειρία,και έπεσα στα φθηνά κιτ τησ αγοράς.

      2