Κορυφαίες υπηρεσίες μετατροπής LPG - CNG!

2218 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Houmas Autogas, έχει ήδη συμπληρώσει 40ετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η Houmas Autogas, έχει ήδη συμπληρώσει 40ετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου. Προσφέρει υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων τόσο LPG αλλά και CNG, καθώς και δυνατότητες πραγματοποίησης περιοδικών ελέγχων και επισκευής αυτοκινήτων, περιοδική συντήρηση, αλλαγή αμορτισέρ, μπαταριών, συμπλέκτη, φρένων όπως επίσης και έλεγχο καυσαερίων. Το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο  και πάντα έτοιμο να λύσει όλες τις απορίες των πελατών.

Η εταιρεία πραγματοποιεί αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO, μέσω του δικτύου της HOUMAS AUTOGAS OPTIMA HELLAS, ένα γεγονός το οποίο αποτελεί εγγύηση για την καλή λειτουργία και ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται.

Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες συνοδεύονται από τις απαραίτητες γραπτές εγγυήσεις καλής λειτουργίας ενώ γίνονται ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους επιλογής και σωστής τοποθέτησης του επιθυμητού συστήματος, πάντα σε συμφωνία και με σεβασμός στις τρέχουσες ισχύουσες νομοθεσίες που αφορούν τα συγκεκριμένα συστήματα.