Κορυφαίος κατασκευαστής αναρτήσεων

4912 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια και ειδικεύονται στις αναρτήσεις και τις εξατμίσεις.

PERAMAX
PLAKA PARKING
Η ανάρτηση αποτελείται από αμορτισέρ, τα ελατήρια, την αντιστρεπτική δοκό και κάποια εξαρτήματα συγκράτησης, όπως αρθρώσεις και ράβδους. Ο τρόπος σχεδίασης τους καθορίζει το είδος της ανάρτησης. 
Ένα από τα πιο συχνά λάθη που ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει, είναι η ταύτιση της ανάρτησης ενός αυτοκινήτου με τα αμορτισέρ (αποσβεστήρες). 

Με τον όρο ανάρτηση ενός οχήματος αναφερόμαστε σε μια κατασκευή, η οποία αποτελείται από τα γνωστά σε όλους μας αμορτισέρ, τα ελατήρια, την αντιστρεπτική δοκό και κάποια εξαρτήματα συγκράτησης, όπως αρθρώσεις και ράβδους. Ο τρόπος σχεδίασης των τελευταίων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το είδος της ανάρτησης. Ουσιαστικά, η ανάρτηση είναι το σύνολο των εξαρτημάτων που διαχωρίζουν την αναρτημένη μάζα (πλαίσιο, κινητήρας, σύστημα μετάδοσης) από τη μη αναρτημένη μάζα του οχήματος (ζάντες, δισκόφρενα, ελαστικά). Η ύπαρξη συστήματος ανάρτησης είναι ζωτικής σημασίας για ένα αυτοκίνητο, τόσο για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου άνεσης των επιβατών, όσο για την οδική συμπεριφορά και τη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας. 
Η επιλογή του καταλληλότερου είδους ανάρτησης είναι μία δύσκολη απόφαση για τους μηχανικούς των αυτοκινητοβιομηχανιών, μιας και πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στην άνεση, την οδική συμπεριφορά και την πολυπλοκότητα της κατασκευής (κόστος). 

Η εταιρέια ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ με εμπειρία 40 χρόνων στον χώρο των αναρτήσεως, τον εξατμίσεων, στο service και τα διάφορα αξεσουάρ του αυτοκινήτου είναι οι πλέον κατάλληλοι ώστε να τους εμπιστευτείτε το αυτοκίνητο σας.

ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ: Ο κορυφάιος κατασκευαστής αναρτήσεων
Αναρτήσεις KW!
Τις εμπιστεύονται οι καλύτεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων! Προσφέρουν άνετη και σπορ οδήγηση και απόλυτη σταθερότητα. Ιδανικές για όσες θέλουν απόδοση και μέγιστο χαμήλωμα. Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα η ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ.
 

Προσφορά KW Spring Sales 2019 από την ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ

Από 1η Μαρτίου έως 31 Μαίου με την αγορά μιας ρυθμιζόμενης ανάρτησης KW κερδίζεις έκπτωση μέχρι 350 ευρώ

Οι εκπτώσεις για την περίοδο της προσφοράς είναι:

  • KW Variant 1 με έκπτωση 150 ευρώ
  • KW Variant 2 με έκπτωση 250 ευρώ
  • KW Variant 3 με έκπτωση 350 ευρώ

 

Service αναρτήσεων KW και ST από την ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ

Επειδή ένα κορυφαίο προιόν χρειάζεται και κορυφαία υποστήριξη, η εταιρεία από την ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ επενδύοντας σε χρόνο και χρήμα διαθέτει ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο τμήμα service για τις αναρτήσεις KW και ST. 
Η διαδικασία ξεκινάει πάντα με έλεγχο του αμορτισέρ στο αμορτισερόμετρο πάγκου ( ROEHRIG DYNO ) και με βάση τα αποτελέσματα, τα οποία είναι online με τον κατασκευαστή, ο πελάτης ενημερώνεται για την κατάσταση της ανάρτησης.
Ανάλογα με τη χρήση και τη φθορά, η ανάρτηση μπορεί να χρειάζεται από απλή αλλαγή λαδιών έως και ολική ανακατασκευή. Όλες οι επισκευές γίνονται με χρήση των ειδικών εργαλείων του KW και φυσικά τοποθετούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Έφόσον τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα η επισκευή μπορεί να γίνει την ίδια μέρα.
¶λλωστε ο σκοπός για τον οποίο δημιούργησε η ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ το τμήμα service είναι η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τους στο 210-5907406!

ΤΡΟΧΟΣ ΕΠΕ
Διεύθυνση: Γιαννιτσών 109, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-5907406

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ