Λιπαντικά & αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο!

4522 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην εταιρεία του κου. Ιντζέογλου θα βρείτε λιπαντικά, φίλτρα, μπαταρίες και διάφορα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας σε ποικιλία και προσιτές τιμές!

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Στην εταιρεία του κου. Ιντζέογλου θα βρείτε λιπαντικά, φίλτρα, μπαταρίες και διάφορα αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας σε ποικιλία και προσιτές τιμές.Επίσης θα κάνετε βιολογικό καθαρισμό με άριστα μηχανήματα.!

Τα λιπαντικά των κινητήρων έχουν δυο βασικές λειτουργίες. Πρώτα από όλα λιπαίνουν, δηλαδή μειώνουν τις τριβές ανάμεσα στα κινούμενα μέρη του κινητήρα. Το λάδι δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο εισχωρεί ανάμεσα στις δυο επιφάνειες, επιτρέποντας τους παράλληλα την κίνηση, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή.

Η δεύτερη βασική λειτουργία που εξυπηρετεί το λιπαντικό, είναι η απαγωγή θερμότητας από τα τοιχώματα του κινητήρα. Λειτουργεί για παράδειγμα σαν τον αέρα που φυσάμε πάνω σε καυτό φαγητό για να κρυώσει. Το λάδι που ρέει εντός του κινητήρα πρέπει να είναι σε τέτοια κατάσταση που η σύνθεση του να μπορεί να αντέχει τις θερμοκρασίες λειτουργίας.

Ποιες είναι οι βασικές ιδιότητες των λιπαντικών;
Η χρήση των λιπαντικών είναι αναγκαία για τη λειτουργία των μηχανών, αφού βασικός προορισμός τους είναι η μείωση της τριβής (άρα και της απώλειας έργου) και προστασία από τη φθορά των κινητών μερών. Σε ένα αυτοκίνητο, υπολογίζεται, ότι το 6% από την ενέργεια που αποδίδει το καύσιμο, καταναλώνεται σαν ενέργεια τριβών.

Απευθυνθείτε στο κατάστημα του κου. Ιντζέογλου, θα σας κατατοπίσουν και θα επιλέξουν το καλύτερο για το όχημα σας!
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και δεν θα το μετανιώσετε! 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΝΤΖΕΟΓΛΟΥ
Διεύθυνση: Ευαγγελιστρίας 1, Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο: 210 8002118

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
     2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  • ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

    Η Εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, με Πανελλαδικό δίκτυο διανομής εισάγει και διακινεί σε εμπόρους, επώνυμα ανταλλακτικά πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση των μεγαλυτέρων εργοστασίων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας., όπως οι Μπαταρίες BANNER που μας προτείνουν. 
     210 4833980-2 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RE-BATTERY

    RE-BATTERY

    Re-Battery: Μη κερδοσκοπικός οργανισμός εναλλακτικής διαχείρισης μπαταριών. Εκπροσωπεί το 48,8% της αγοράς των συσσωρευτών μολύβδου (Υπόχρεοι/Εισαγωγείς-Παραγωγοί). Διαδικασίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή περιβαλλοντική συνείδηση.

     2105575075 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ - FOTIN BATTERIES

    Η επιχείρηση FOTIN BAT δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό-χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης. Διαθέτουν μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας, ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη, που διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρουμε 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.
     210 5913811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στο 2 φυσικά και στο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων κάθε μάρκας.
     2221044797 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ