Αριστη ποιότητα για τα ελαστικά σας!

1947 Επισκέψεις στο άρθρο

WHEEL CLUB ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ!

Η εταιρεία Μήτογλου Πασχάλης δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1999. Η πολυετή εμπειρία καθώς και η όρεξη και το μεράκι για τη δουλειά τους, σας εγγυώνται για την άριστη εξυπηρέτηση σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα τους τα προϊόντα είναι επώνυμης ποιότητας βουλκανισμού για την βέλτιστη ασφάλεια στην οδήγησή σας.
 
Ως επίσημοι συνεργάτες των εταιρειών Continental, Bridgestone, Firestone, Uniroyal, Barum και Dayton αγοράζοντας ελαστικά αυτοκινήτων από τις προαναφερθείσες μάρκες σας δίνεται γραπτή εγγύηση αντιπροσωπείας, καλής λειτουργίας και γνησιότητας ελαστικών.
Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ διαφόρων διαστάσεων για τα I.X, τα 4×4, τα επαγγελματικά οχήματα και τις μοτοσυκλέτες.

Οι μάρκες από ελαστικά αυτοκινήτων που διαθέτουν είναι:
Bridgestone, Continental, Firestone, Barum, Uniroyal, Michelin, Nokian, Dunlop. Goodyear, κ.α.
 
Θα βρείτε επίσης ζάντες από τις εξής μάρκες:
Aez, Dotz, Ace, Borbet, Dynamic, Marathon, Oz, κ.
 
Τέλος, θα βρείτε αμορτισέρ καθώς σας παρέχουν την τοποθέτηση και την ευθυγράμμιση στο όχημά σας.
Bilstein, Kayaba, Al-kο, Sachs, Koni και σε ελατήρια αυτοκινήτων. HR, Eibach, Gm, κ.α.
 
Όλα τους τα προϊόντα μπορούν να σταλούν στο χώρο σας εντός Ελλάδας ή να σας παρέχουν την τοποθέτησή τους στο κατάστημά τους.

Μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα τα προϊόντα που επιθυμείτε ή αν θέλετε την βοήθεια τους επισκεφτείτε τη σελίδα τους!