Κορυφαίες υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σας!

Διαβάστηκε από 3021 αναγνώστες

ΑΦΟΙ ΧΑΙΔΟΥ Ο.Ε. : Service, επισκευές και εγκαταστάσεις LPG - CNG!

 

Εγκαταστάσεις - τοποθετήσεις - μετατροπές αυτοκινήτου σε φυσικό αέριο (διπλού καυσίμου βενζίνη/CNG) από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΙΔΟΥ Ο.Ε., η οποία παράλληλα δραστηριοποιείται σε εισαγωγές και εμπορία ανταλλακτικών - λιπαντικών και συσκευών υγραερίου (LPG) αυτοκινήτων. Διαθέτει 20ετή εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης συσκευών υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίου.

Το ειδικευμένο προσωπικό του τεχνικού τμήματος της εταιρείας Χάιδος Γεώργιος & Λαγός Νικόλαος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση εναλλακτικών καυσίμων κίνησης αυτοκινήτου και άδεια εξασκήσεως Υγραεριοκίνησης (LPG) και Φυσικού αερίου (CNG). 

Είναι στη διάθεση των πελατών για να προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση μετατροπής του αυτοκινήτου σας σε εναλλακτική κατανάλωση καυσίμου LPG – CNG. Οι τεχνικές εργασίες συνοδεύονται με εγγύηση και 2ετή γραπτή εγγύηση συσκευών.

Service και τοποθέτηση συσκευών LOVATO – EMME GAS – STAR GAS – AG COMPACT – AC – ULTRA GAS – MY GAS – GAS ITALY – MEGAJET – ZANARTI – AUTOGAS ITALY – BARTOLINI – AEB).

Προσφάτως  οι  άψογες  εγκαταστάσεις  τις εταιρείας  ΑΦΟΙ ΧΑΙΔΟΥ ΟΕ , η άρτια τεχνική κατάρτιση  και εξυπηρέτηση του προσωπικού διακρίθηκαν με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης  εγκατάστασης φυσικού αερίου σε οχήματα από την ΤUV AUSTRIA HELLAS .

Η εταιρεία και το προσωπικό της, είναι στη διάθεση των πελατών για να προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση μετατροπής του αυτοκινήτου τού κάθε ενδιαφερόμενου σε εναλλακτική κατανάλωση καυσίμου LPG – CNG. Οι τεχνικές εργασίες συνοδεύονται με εγγύηση και 2ετή γραπτή εγγύηση συσκευών. 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βασιλίσσης Σοφίας 61, Παιανία
210-6643974

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός