Νέα συνεργασία για την Glassdrive

9803 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ιδιαίτερη χαρά, η Glassdrive και η Apeiron Insurance Project, ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της Σλοβενίας (12η συνεχή χρονιά κερδίζει το βραβείο της πιο αξιόπιστης Ασφαλιστικής εταιρίας στην Σλοβενία, solvency ratio 245% ) και μια εκ των πέντε πρώτων ομίλων στην κεντρική Ευρώπη, Zavarovalnice Triglav d.d., (πηγή). Η εταιρεία, κατέχει μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 35.6% στην Σλοβενία και 19,6% στην περιοχή της Αδριατικήs. Οι δραστηριότητες της Triglav εστιάζονται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM), ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Apeiron Insurance Project (πηγή).

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Apeiron Insurance Project/Triglav d.d. θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive, το οποίο αποτελείται από 67 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες καλύπτοντας έτσι το σύνολο της επικράτειας.

Η Glassdrive παρέχει για τους ασφαλισμένους της Apeiron Insurance project  μοναδικές υπηρεσίες, όπως:
  • `Aμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφΆ όρου ζωής»
…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
     2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • EUROINS

    EUROINS

    Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
     2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΕΥΡΩΠΗ

    ΕΥΡΩΠΗ

    Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


     210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SKYLINE INSURANCE

    SKYLINE INSURANCE

    Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
     2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • NOS Insurance

    NOS Insurance

    Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

     210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ