Για αμορτισέρ & ανάρτηση ΡΕΛΛΑΣ!

4484 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην ΡΕΛΛΑΣ Η. ΕΠΕ θα βρείτε Αμορτισέρ των πιο γνωστών εταιριών για να διαλέξετε το κατάλληλο για το δικό σας μοντέλο αυτοκινήτου.

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες για την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου μα και την διασφάλιση της οδικής ασφαλούς συμπεριφοράς του, είναι τα αμορτισέρ. Οι αποσβεστήρες ταλαντώσεων, όπως λέγονται στην ελληνική γλώσσα είναι αρκετά σημαντικοί τόσο για την άνεση του επιβάτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όσο και για την ασφάλεια του.

Για να επιτευχθεί όμως η καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου, πρέπει να έχει τοποθετηθεί το κατάλληλο αμορτισέρ, μιας και δεν ταιριάζουν όλοι οι τύποι σε όλα τα αυτοκίνητα, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις που μπορεί να «κουμπώνει» το αμορτισέρ, χωρίς ωστόσο να αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για το εκάστοτε αμάξι.

Για παράδειγμα. Σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης είναι ανώφελο να τοποθετηθεί σκληρή ανάρτηση γιατί τότε καταπονείται και το αμάξωμα (που θα «βγάλει» και γρηγορότερα ζημιές) και οι επιβαίνοντες. Αντίστοιχα ένα αυτοκίνητο με δυνατό κινητήρα είναι επικίνδυνο να εφοδιαστεί με μαλακά αμορτισέρ.   

Βρείτε παγκοσμίου φήμης μάρκες!

Αν ψάχνεις καλές και αξιόπιστες λύσεις για αντικατάσταση αμορτισέρ οι Experts της ΡΕΛΛΑΣ Η. ΕΠΕ έχουν know how και μιλάνε απλά και κατανοητά (δεν χρειάζεται να είσαι εσύ expert για να εξυπηρετηθείς).

Η γκάμα των λύσεων που διαθέτει, καλύπτει το 100% του στόλου αυτοκινήτων, αφού διαθέτει τις πιο γνωστές μάρκες παγκοσμίως. Στόχος της επιχείρησης είναι η απόλυτη και άριστη εξυπηρέτηση γι` αυτό τον λόγο διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Σημαντικό επίσης το ότι διατηρεί τιμές σε ένα επίπεδο πολύ ανταγωνιστικό !

Στις εγκαταστάσεις της στο Νέο Κόσμο θα βρείτε:

  • Αμορτισέρ
  • Ελατήρια
  • Δίσκο, Πλατό

Σημειώστε πως μπορείτε να επισκεφθείτε και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας. Από όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεστε η παραγγελία σας θα σας φτάσει το συντομότερο δυνατό  χάρις στις αξιόπιστες εταιρίες μεταφορών με τις οποίες συνεργάζεται.  

ΡΕΛΛΑΣ Η. ΕΠΕ
Κάλεσε:
210 9017389
Δες: https://www.rellasamortiser.gr/