Οι ειδικοί στην ανάρτηση, Amorteam!

3941 Επισκέψεις στο άρθρο

Η λέξη αμορτισέρ είναι συνυφασμένη με την εταιρεία Amorteam. Η εταιρεία ιδρύθηκε στον Πειραιά, το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία AMORTEAM ιδρύθηκε στον Πειραιά, το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, αλλά και πλοίων, και ήταν από τις πρώτες που ασχολήθηκαν με την ανάρτηση.
Με την πάροδο των χρόνων επικεντρώθηκε στο αντικείμενο αυτό και σήμερα με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την πείρα που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, καθίσταται από τους ειδικούς στην "ανάρτηση".

Σήμερα, με την εμπιστοσύνη, την  γνώση και την πείρα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία AMORTEAM μπορεί και αντιπροσωπεύει και παράλληλα διανέμει όλες τις γνωστές διεθνώς μάρκες ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Η αγάπη για το αυτοκίνητο, οδήγησε στην κάλυψη των αναγκών για βελτίωση στην  οδική συμπεριφορά, ασφαλή οδήγηση και λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων. 
  • Οι ειδικοί στη ανάρτηση, Amorteam!
  1. Είναι στην αγορά από το 1965 με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και πλοίων.
  2. Από τους πρώτους στον Πειραιά που ασχολήθηκαν με την ανάρτηση και το εμπρόσθιο σύστημα.
  3. Διαθέτουν όλες τις γνωστές μάρκες αναρτήσεων για όλα τα αυτοκίνητα
  4. Έχουν να σας προτείνουν τις πιο σωστές λύσεις σε προβλήματα ειδικών περιστάσεων.
  5. Αντιπροσωπεύουν γνωστούς και εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού.
  6. Συστήματα φρένων - ανταλλακτικά βελτίωησς - λιπαντικά είναι μέσα στην γκάμα των προϊόντων τους.
  7. Διατίθεται stock άνω των 100.000 ανταλλακτικών άμεσα διαθέσιμα!
  8. Αποστολές σε ΟΛΗ την Ελλάδα.
  • Ο εξειδικευμένος σύμβολός σας, Amorteam!
Τι οδηγός είστε; Tι αμορτισέρ χρειάζεστε; Τι φρένα; Τι τακάκια; Τι δισκόπλακες; Τι οδηγική συμπεριφορά θέλετε από το αυτοκίνητό σας; Ποιες είναι οι ανάγκες σας; Τι προβλήματα έχετε; Στην AMORTEAM είναι οι ειδικοί να σας συμβουλέψουν αναλόγως.
Λάβε την δική σου λύση κάνοντας κλικ εδώ!
 
  • H&R Special Springs, Η Διαφορά!
Η H&R Special Springs έχει αναπτύξει μια ποικιλία προϊόντων και εφαρμογών αναστολής για το δρόμο. Η H&R Special Springs παράγει τώρα τέσσερις διαφορετικές σειρές προϊόντων ελατηρίων, έξι διαφορετικές σπείρες πάνω σε γραμμές προϊόντων, δύο διαφορετικές σειρές προϊόντων Cup Kit, πρόγραμμα οριζόντιας μπάρας, το  μεγαλύτερο διαχωριστικό τροχών και πρόγραμμα προσαρμογέα στον κλάδο, μαζί με βίδες ρύθμισης καμπύλης, Race Springs, και τις ολοένα και πιο δημοφιλείς μεταροπές Quick-Safe Wheel Bolt Stud. Κάθε εφαρμογή ανάρτησης έχει σχεδιαστεί για να είναι ειδικά για τα οχήματα και όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται και παράγονται για να βελτιώνουν το δυναμικό χειρισμού, το προσωπικό στυλ και να διατηρούν την άνεση οδήγησης του οχήματος. 

Όλα τα προϊόντα H&R Special Springs κατασκευάζονται 100% στη Γερμανία και υπερβαίνουν τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO. Η H&R έχει καθιερωμένη κληρονομιά του σεβασμού της βιομηχανίας και της εμπιστοσύνης των πελατών της λόγω της ποιότητας των προϊόντων, της τελικής ακμής που προσφέρουν στα οχήματα των πελατών και του επιπλέον οφέλους της γνώσης της H&R.

AMORTEAM 
Διεύθυνση: 25 Μαρτίου 10Α & Δορυλαίου, Πειραιάς
Τηλέφωνα: 210-4202150, 210-4201718, 210-4205521