Ολοκληρωμένη μονάδα αυτοκινήτων

1815 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο Όμιλος Αντωνέλη περιλαμβάνει εταιρίες οι οποίες παρουσιάζουν ραγδαία εξέλιξη και μια δυναμική η οποία τις κατατάσσει στην κορυφή του κλάδου τους.

AVCA.E. CITROEN | JEEP | DS | LANCIA | CHEVROLET | SUBARU

Μία σύγχρονη επιχείρηση που αποτελεί πρότυπο ολοκληρωμένης μονάδας αυτοκινήτων, συνολικού εμβαδού 8.500 τ.μ. Στις δραστηριότητές της συγκαταλέγονται 1 έκθεση νέων μοντέλων αυτοκινήτων, επιβατικών & επαγγελματικών, 1 εξουσιοδοτημένο συνεργείο με 12 ράμπες ανύψωσης, 1 Φανοβαφείο με εξελιγμένο φούρνο βαφής, τμήμα ανταλλαγών, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, οργανωμένο τμήμα γνησίων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήμα ασφαλειών.
 
Οι κορυφαίες τεχνολογικά και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, καθώς και η οργάνωση που διαθέτουν, τις κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της χώρας. Τα στελέχη της AVC, είναι άριστα εκπαιδευμένα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Με πλήρες επαγγελματικό προφίλ, είναι σίγουρο ότι θα «γευτείτε» και μια καθαρά φιλική και άκρως επαγγελματική εξυπηρέτηση.
 
PRAXIS

Μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της διαμεταφοράς και των logistics, δημιουργήθηκε το 2008 από μία ομάδα επιχειρηματιών με ξεκάθαρο όραμα για τις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.
Μέλος ενός ευρύτερου ομίλου εταιρειών και αξιοποιώντας εμπειρίες δεκαετιών, συγκέντρωσε τη δραστηριότητα της για υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και παράρτημα στον Ασπρόπυργο Αττικής, με συνολικό μέγεθος 4.000 τ.μ.

Εξασφαλίζοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, η PRAXIS παράλληλα επένδυσε σε τεχνολογίες αιχμής, που σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό της, προσθέτουν στην αλυσίδα αξίας του κάθε πελάτη.

Η αποδοχή και αναγνώριση που απολαμβάνει η PRAXIS για τις υπηρεσίες της στην αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, αντικατοπτρίζεται αισθητά τόσο από τις στρατηγικής σημασίας συνεργασίες που έχει αναπτύξει, όσο και από την συνεχή διά στόματος διεύρυνση του πελατολογίου της.
 
 
 
AVC

9οχλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών
57001 - Θεσσαλονίκη - Τ.Θ. 17082
Τ: 2310 489.500 | F: 2310 471.134
E: [email protected]W: antonelis.gr
 
PRAXIS

Ιωνίας 11
Καλοχώρι - 57009 - Θεσσαλονίκη - Τ.Θ. 1174
Τ2310 289.014 | F: 2310 289.015
E: [email protected]W: praxismet.gr