One stop shop για Opel

2446 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο συνεργείο Opel Στρουμπάκος θα βρείτε τον μόνιμο συνεργάτη σας όσον αφορά την επισκευή, το service, τον έλεγχο, την βαφή του Opel σας είτε είστε ιδιώτης είτε είστε επαγγελματίας.

Τι είναι το One stop shop

Χαρακτηρίζει την επιχείρηση  η οποία έχει επενδύσει ώστε ο πελάτης της σε αυτήν να βρίσκει διαθέσιμες πολλές υπηρεσίες (ή και προϊόντα) οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις :
-διάφορες ανάγκες,
-επιλογές  ή
-δυνατότητες του.   

Αντίστοιχα ως One stop shop, ένα Συνεργείο μπορεί να χαρακτηριστεί όταν σε αυτό μπορείς να βρείς υπηρεσίες όπως  :
-Απλής συντήρησης (π.χ αλλαγή λαδιών)
-Service  (διαγνωστικές ή αποκατάστασης)
-Μικρό-επισκευών (π.χ εξαφάνιση γρατσουνιών)
-Φανοποιϊας
-Ανταλλακτικά (καινούργια ή μεταχειρισμένα)


Ακόμη περισσότερο αν σε αυτό μπορείς να καλύψεις ακόμη περισσότερα «θέλω» ή «χρειάζομαι», π.χ.
-Προέλεγχος ΚΤΕΟ
-Ευθυγράμμιση-Ζυγοστάθμιση τροχών.
-Αεριοκίνηση (εγκατάσταση ή συντήρηση LPG, CNG)
-Αντικατάσταση ελαστικών
-Ασφάλιση αυτοκινήτου

Ολοκληρωμένη φροντίδα για αυτοκίνητα Opel

Ένα τέτοιο συνεργείο είναι και αυτό της Opel Στρουμπάκος. Εκεί θα βρείτε τον μόνιμο συνεργάτη σας όσον αφορά την επισκευή, το service, τον έλεγχο, την βαφή του Opel σας είτε είστε ιδιώτης είτε είστε επαγγελματίας.

Το συνεργείο λειτουργεί από το 1965 στον Πειραιά, σε περιοχή εύκολα προσβάσιμη και από την Αθήνα. Πρόσφατα η επιχείρηση προχώρησε σε πλήρη αναβάθμιση και επέκταση των χώρων της με ένα νέο κτίριο και σας περιμένει για γνωριμία σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Καλέστε:  2104810254

Opel Taxi Service

Η προϋπηρεσία και εξειδίκευση στην γερμανική Opel αλλά και η πολυετής πείρα της στην ελληνική πραγματικότητα, εξασφαλίζει το ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα για τον επαγγελματία οδηγό ταξί και το αυτοκίνητό του. Προτεραιότητά της ο επαγγελματίας και η άμεση επιστροφή στην εργασία του.

Opel Full Service

Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της, απασχολεί μια ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματιών τεχνικών, αφοσιωμένων στο αντικείμενο, που θα σας αντιμετωπίσουν με εντιμότητα και θα προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Φανοποιείο – Βαφείο

Νέος ανεξάρτητος ειδικά διαμορφωμένος χώρος που αναλαμβάνει αποκλειστικά εργασίες που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση / βελτίωση του αυτοκινήτου. Φαναρτζίδικο και βαφείο για να γίνει το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο.

Ανταλλακτικά & Μπαταρίες

Εχει εξαιρετική συνεργασία ετών με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς ανταλλακτικών Opel και πετυχαίνει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μέσα από μια πληθώρα επιλογών και λύσεων. Το ίδιο καλές συμφωνίες έχει και στην επιλογή μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.

Open as usual
Όπως οι περισσότερες εταιρίες του κλάδου, έτσι και η Opel Στρουμπάκος παραμένει ανοιχτή, συνεχίζοντας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, έχοντας πάντα ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια και την προστασία πελατών και προσωπικού της.

OPEL ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ
Καλέστε:  2104810254

Δείτε με 1 κλικ: http://stroubakos-opel.gr/