Ό,τι στάμπα θες για το αυτοκίνητό σου!

3409 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Stay-Tuned.gr ασχολείται με ΛΙΑΝΙΚΗ & ΧΟΝΔΡΙΚΗ σε κέντημα, στάμπα βινυλίου, ψηφιακές εκτυπώσεις, σημαίες & δημιουργεί αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και φορτηγά καθως και για βιτρίνες καταστημάτων.

Κεντήματα και στάμπες για να κάνεις μουράτο το αυτοκίνητό σου από την STAY - TUNED.GR

Προϊόντα άριστης ποιότητας και σχεδιασμού από την STAY - TUNED.GR
Ψάχνεις να βρεις  «μουράτα» σχέδια σε κέντημα, στάμπα ή αυτοκόλλητο για το αυτοκίνητο σου, τα οποία δεν θα χαλάσουν/ξεκολλήσουν με τίποτα; Μπαίνοντας στο Stay-tuned.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις!  

Η Stay-tuned.gr δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων. Κατασκευάζει αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείς να τα τοποθετήσεις στο αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα ή το φορτηγό σου. Τα σχέδια ποικίλουν από απλά σήματα μέχρι και extreme σχέδια. Παράλληλα σχεδιάζει και εκτυπώνει στάμπες και κεντήματα για μπλουζάκια. Η ποιότητα των υλικών της, είναι αδιαμφισβήτητη και άριστη, αφού χρησιμοποιεί ανεξίτηλες κλωστές, που φημίζονται για την αντοχή τους ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Η στάμπα βινυλίου, με αντοχή ακόμα και στο σίδερο, αλλά και η ψηφιακή εκτύπωση με μοναδική παλέτα χρωμάτων, μπορούν να δημιουργήσουν προϊόντα, που ξεχωρίζουν!
 
Αναλυτικότερα στο Stay-tuned.gr θα βρεις:
  • Κεντήματα
  • Στάμπα Βινυλίου
  • Στάμπα Μεταξοτυπίας
  • Ψηφιακές Εκτυπώσεις
  • Αυτοκόλλητα
  • Σημαίες – Μουσαμάδες
Η εταιρεία Stay-tuned.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με τις παραγγελίες να αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αν είναι άμεσα διαθέσιμα) ή έως και 7 εργάσιμες ημέρες αν δεν είναι διαθέσιμα ή αν είναι ειδική παραγγελία.
 
Λίγα λόγια για την Stay-tuned.gr...
Ξεκινήσαν τον Μάϊο του 2015 ως KSkentimata με κύριο συντελεστή την ποιότητα. Έτσι συνεχίζουν μέσα στον χώρο και επεκτάθηκαν και σε άλλες μεθόδους για να μπορούν να εξυπηρετήσουμε σε ό,τι σχέδιο και να τους δοθεί.

Το eshop τους www.Stay-Tuned.gr ετοιμάζεται και θα κάνει την εμφάνισή του απο Σεπτέμβρη με πάνω απο 3.000 προϊόντα, έτοιμα να  καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών!

STAY - TUNED.GR
Διεύθυνση: Ορεστιάδος 47, Πετρούπολη
Τηλέφωνο: 210 50 66 626

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ