Στην Γλύκας ΕΠΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά για όλα τα αυτοκίνητα.

Στην Γλύκας ΕΠΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά για όλα τα αυτοκίνητα.

Γλύκας ΕΠΕ: 500.000 κωδικοί ανταλλακτικών!

6864 Επισκέψεις στο άρθρο

Από το 2013 η Γλύκας ΕΠΕ διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένων αλλά και καινούριων ανταλλακτικών, τα οποία είναι ιδανικά για τα αυτοκίνητα όλων των μαρκών.

Το βασικότερο πλεονέκτημα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι αδιαμφισβήτητα η χαμηλότερη τιμή συγκριτικά με τα καινούρια. Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κοστίζουν έως και 60% φθηνότερα, σε κάποιες περιπτώσεις από τα γνήσια, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στη δραστική μείωση ενός κόστους επισκευής. Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα βρείτε για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου. Πότε όμως συμφέρει η αγορά τους; Σε αυτήν την ερώτηση, γενική απάντηση δεν υπάρχει, αφού εξαρτάται από το είδος, το κόστος του ανταλλακτικού κτλ. Σε γενικές γραμμές, πάντως, το κέρδος είναι αισθητό στον καταναλωτή στα μεγάλα ποσά, π.χ. μια αντλία τιμονιού, ένα σετ συμπλέκτη, μία ηλεκτρική καλωδίωση.

Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο πέρα από το κόστος, λόγω της σπανιότητας κάποιων ανταλλακτικών, κάποια δεν είναι εύκολα διαθέσιμα στην αγορά ή μπορεί η εύρεσή τους να γίνει υπερβολικά χρονοβόρα, αφού ίσως χρειαστεί να γίνει ειδική παραγγελία από το εξωτερικό. Τέλος μη ξεχνάμε για παλιά ή εκτός αγοράς αυτοκίνητα, οι εταιρείες δεν κάνουν πλέον κατασκευή ανταλλακτικών, συνεπώς τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε αυτή την περίπτωση είναι μονόδρομος.

Ωστόσο πέρα από τα παραπάνω πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και απο που θα τα αγοράσεις! Μία αξιόπιστη επιλογή είναι η ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ ΕΠΕ, η οποία διαθέτει πάνω από 500.000 κωδικούς μεταχειρισμένωναλλά και καινούριων Aftermarket ανταλλακτικών οι οποίοι καλύπτουν όλη την γκάμα των αυτοκινήτων ΚΑΘΕ μάρκας, χρονολογίας και κυβισμού.
 
Ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε μάρκες λιπαντικών τόσο επιβατηγών όσο και βαρέων οχημάτων. Αποτελούν επίσης αποκλειστικό αντιπρόσωπο της κορεάτικης μπαταρίας MAXPOWER και της ευρωπαϊκής μπαταρίας ELECTRON στην Ελλάδα, οι οποίες συνδυάζουν άριστη ποιότητα και χαμηλή τιμή.
 
Στη ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ ΕΠΕ θα βρείτε:
 
  • Μπαταρίες
  • Λιπαντικά
  • Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά
  • Καινούρια Ανταλλακτικά
  • ΑξεσουάρΑυτοκινήτου
  • Διάφορα Αναλώσιμα (Ιμάντες, Χημικά όπως γράσο, Φίλτρα, Αρώματα αυτοκινήτου κ.α.)
 Μη χάνετε άλλο χρόνο και επισκεφθείτε το e-shop τους και παραγγείλτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν αμέσως!

Δείτε περισσότερα στο eshop της εταιρίας www.glykas-shop.gr, αλλά και στα δύο φυσικά καταστήματα της σε Χαλκίδα (Λ. Παπανδρέου, Έξω Παναγίτσα) και Αθήνα (Λ. Κηφισού 60Α, Αιγάλεω).
 

Κοινοποίησέ το »