Ποιος φροντίζει καλύτερα το Renault σου;

4546 Επισκέψεις στο άρθρο

Κάνεις άλλος δεν θα το κάνει καλύτερα από τη Renault! Γνήσια ανταλλακτικά, άριστη τεχνογνωσία και εργοστασιακή εγγύηση για 5 χρόνια. Μείνε ξέγνοιαστος!

Περνώντας τις πύλες  ενός από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς ή επισκευαστές του Δικτύου Renault θα βρεις:
  • Τεχνικούς – συμβούλους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη και να σου απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία έχεις όσον αφορά το Renault σου. ¶λλωστε γνωρίζουν το αυτοκίνητό σου μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια, αφού δέχονται συνεχόμενες εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις πάνω στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις..
  • Επισκευή με Χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Renault, ώστε να παραμείνει 100% αυθεντικό και να λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που το πήρες.
  • Σύγχρονα εργαλεία και εξοπλισμός .
  • Προνομιακά πακέτα συντήρησης και επισκευής «Renault Total Care», τα οποία περιλαμβάνουν τις πιο συνηθισμένες εργασίες service. Φυσικά χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά της Renault, παρέχεται εγγύηση και θα τα βρείτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Renault Total Care 5+ μόνο με 58 ¤

Το Renault σου έχει ξεπεράσει τα 5 χρόνια; Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Renault θα βρει την απόλυτη φροντίδα, με γνήσια ανταλλακτικά και εγγύηση και υψηλή ποιότητα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• Αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού. φίλτρου αέρα και μπουζί
• Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
• Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
• Καθαρισμό A/C


Renault Assistance και είσαι καλυμμένος όπου και να βρίσκεσαι

Έφυγες ταξίδι και έπαθε το αυτοκίνητό σου στη διαδρομή βλάβη; Η Renault έχει και πάλι την λύση, αφού σου προσφέρει τριετή οδική και ταξιδιωτική εξυπηρέτηση, την Renault Αssistance. Όπου και όποτε τους χρειαστείς οι συνεργάτες της Renault θα αναλάβουν να αποκαταστήσουν την λειτουργία του αυτοκινήτου σου, είτε φτιάχνοντας επιτόπου την βλάβη, είτε μεταφέροντάς το στο πλησιέστερο δυνατόν συνεργείο του Εξουσιοδοτημένου Διανομέα ή Επισκευαστή του Δικτύου Renault

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES